Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.12.2015 16:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná Juventus první poločas pěkně potrápila


Branky


0

V posledním kole základní části se utkal Juventus s týmem Lubné. Lubná v tomto utkání překvapila, a ačkoliv výsledek vypadá jednoznačně, dokázala se soupeřem držet tempo hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubná vstřelila v úvodu dvě branky

Diváci se branky v utkání, Lubné s favorizovaným Juventusem, dočkali až v šesté minutě, kdy se k přímému volnému kopu postavil Ondruš, který prostřelil Vodrážku, a Lubná se tak dostala do vedení,  0:1. V 8. minutě utkání přidal branku Vopat, 0:2.

Minutu poté se balón dostal ,,klasicky na hrušku,, na Havla, který z otočky snížil vedení Lubné, 1:2. V závěru poločasu se se štěstím dostal balón k Bechnerovi, který prostřelil brankáře Součka a vyrovnal, 2:2.

Branky padaly jen za Součkova záda

V první minutě druhého poločasu vyslal Makarský centr na Bechnera, ten hlavou poslal balón nad. V té samé minutě se dostal balon ve vápně k Havlovi, který z otočky přesně zakončil a poprvé tak v tomto duelu Juventus poslal do vedení, 3:2.

Na druhé straně přichází slibná šance Trejbala, který se octl sám před Vodrážou, který byl ale připraven a nedal Trejbalovi šanci.

V 15. minutě se dostal ve vápně k zakončení Havel, který se opět nemýlil, 4:2. Polák v zápětí nastřelil břevno.  V 17. Minutě se ke střele dostal Bechner, jeho střelu ale brankář Souček vyráží, připraven byl ale i Makarský, který s dorážkou do prázdné brány neměl problém, 5:2.

Hráči Lubné se dostávali pouze do ojedinělých šancí, brankář Vodrážka v těchto chvílích svůj tým skvěle podržel. V závěru utkání se Juventus dostal do další slibné šance, Hajný ale patičkou míč za záda Součka nedostal. 



Ohlasy k zápasu


Juventus Beer
Marek Havel, trenér: Bojovné utkání, kde nás kluci z Lubné překvapili, že vydrželi v tempu běhat, a my jsme prosadili fotbalovou a zkušenosti. Jsem rád, že se tátovi začalo dařit střelecky a vyhoupl se na první místo střelecké tabulky. Nesmíme usnout na vavřínech a příští neděle bude rozhodující.

Baník Lubná
David Ondruš: Začátek utkání se nám povedl, dali jsme 2 rychlé góly, poté jsme podcenili defenzivu a pět jsme jich dostali. S takto těžkým týmem jsme čekali horší výsledek. S výsledkem i předvedenou hrou jsme spokojeni.



Sestavy


Juventus Beer
T. Vodrážka [-] - D. Bechner [-] , M. Hajný [-] , M. Havel [-] , P. Makarský [-] , A. Mašek [-] , M. Polák [-]

Baník Lubná
P. Souček [-] - A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , R. Sedlák [-] , D. Ondruš [-] , M. Komín [-]

Hráči zápasu: M. Havel .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku