Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.12.2015 14:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fokeful s Redoby teamem nezaváhal + FOTO


Branky


3. J. Sklenka , 5. T. Mates , 10. M. Tvrz , 11. T. Pucholt , 20. M. Rohla , 21. P. Tvrz , 24. P. Hornof - 18. T. Koch , 20. D. Žďánský , 21. P. Huttr , 22. K. Lupák
0

Posledním soupeřem byl pro tým FC Fokeful, v základní hrací části, Redoby team. Fokeful v tomto utkání potvrdil roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míč z branky vyndaval pouze A. Kraus z Redoby teamu

I když byl FC Fokeful favoritem utkání, oba týmy začaly opatrně. Skóre otevřel až ve 3. minutě Sklenka, který přízemní střelou překonal brankáře Redoby Teamu A. Krause, 1-0. V 5. minutě po špatném střídání Sklenky, šel Redoby Team do přečíslení, ovšem zabojoval Pucholt, který získal balón, přihrál Matesovi a ten si s dorážkou do prázdné brány dokázal v pohodě poradit, 2-0.

Iniciativu zápasu převzal podle očekávání tým hráčů z SK Rakovník, který držel soupeře na jejich polovině, ale jejich střelecké pokusy nebyly pro brankáře Krause nijak nebezpečné.

V 10. Minutě vystřelil M. Tvrz z poloviny hřiště a za pomoci teče ve vápně zvýšil náskok svého týmu o tři branky, 3-0. Opět přišlo špatné střídání, ale Redoby team v 11. minutě opět nedokázal potrestat zaváhání Fokefulu ani využít možnosti volného přímého kopu. Poté přišla krásná kombinace, kterou začal Hornof, který přes P. Tvrze našel volného Pucholta, ten se v zakončení nemýlil, 4-0.

Redoby team dokázal pouze snížit

V úvodu druhého poločasu se hra vyrovnala. Ve 14. minutě to byl P. Tvrz, kdo vyzkoušel Krause v bráně. V 17. minutě se o snížení pokusil Huttr, jeho střela šla vedle branky doposud ne moc zaměstnaného Peška.

V 18. minutě Pucholt zfauloval Kocha před vápnem. Sám faulovaný se postavil k přímému kopu a dokázal prostřelit vše, co mu stálo v cestě včetně Peška, 4-1. 

V 19. minutě Pešek rozehrál přesný centr na Pucholta, který dokázal balón rychle zpracovat a přihrát na nabíhajícího Kučeru, ten však připraveného A. Krause prostřelit nedokázal. Ve 20. minutě Rohla přešel půlku hřiště, vzal celou akci na sebe a bodlem poslal balón za záda gólmana, 5-1. V zápětí snížil Žďánský svou střelou podél Peška, 5-2. Po pěkné kombinaci se prosadil P. Tvrz, ten zakončoval do odkryté brány, 6-2.

Pak přišla chvíle, kdy trenér Jaroslav Červený zavelil, že se bude hrát power play v zájmu tréninku. Do branky se jako 5. hráč postavil Sklenka. Ten první střelecký pokus Redoby Teamu vychytal, ale na dorážku, která mu proletěla mezi nohama, byl již krátký, 6-3.

Neuběhlo ani půl minuty a Redoby team přidal další branku, když Koch našel volného Huttra, 6-4.

Ve 24. minutě Pucholt nahrál Hornofovi před prázdnou bránu, který se zakončením neměl problém, 7-4.



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Jaroslav Červený: Roli favorita jsme potvrdili. ,, Góly do mrtva, jeden gól až do bytu" Divákům jsme na úvod posledního hracího dne museli udělat radost.

Redoby team
Jiří Kraus: Vstoupili jsme do zápasu v moc volném stylu, byli jsme za to potrestáni čtyřmi brankami v prvním poločase. Ve druhém už to bylo lepší, ale stále jsme se nedokázali poučit z chyb z prvního poločasu.



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - M. Rohla [-] , P. Hornof [-] , M. Kučera [-] , T. Mates [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , P. Tvrz [-] , M. Tvrz [-]

Redoby team
A. Kraus [-] - J. Bečirovič [-] , P. Huttr [-] , T. Koch [-] , J. Kraus [-] , D. Žďánský [-] , J. Sláma [-] , K. Lupák [-]

Hráči zápasu: T. Pucholt .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku