T. Mates 16.
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.12.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Elektro Viola zvítězila nad dosud neporaženým Fokefulem + FOTO


Branky


16. T. Mates - 15. O. Urma , 15. P. Exner , 24. O. Urma
0

Do zápasu šli hráči FC Fokeful obhájit první příčku tabulky. I když proti nim nastoupila Viola, která dokázala v prvním kole Viola cupu prohrát s týmem Ulehle vysoko 5:1, bylo jasný, že to rozhodně pro hráče z SK Rakovník nebude jednoduchý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

 Jak se dalo čekat, úvod zápasu byl z obou stran opatrný, nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu a dát příležitost soupeři ji potrestat.

K první šanci se dostala Viola, ale Urma promeškal okamžik k přestřelení ležícího Peška, a tak nastřelil akorát tyč. Na druhé straně se v 5. Minutě dostal ke střele Tvrz,který z úhlu nastřelil pouze tělo Kabeleho.

Mírnou převahu měla Viola, ovšem bez větších šancí. Pak přišla šance pro Fokeful, když sudí nařídil penaltu za Exnerův skluz ve vápně. Tvrz se pokutového kopu nezhostil dobře, pouze nastřelil Kabeleho a Matesova dorážka mířila vysoko nad bránu.

V 11. minutě přišly šance na obou stranách, které zůstaly v případě obou týmů nevyužity. Bezbrankový stav přinesl více nervozity, chyb i zbytečných faulů, ale nic zásadního se do konce prvního poločasu již nestalo. 

Dva góly v jedné minutě

Po přestávce začala hra ve stejném duchu, jak skončila. Nepřesné šance se přelévaly z jedné strany na druhou.

Ve 14. minutě se Pucholt dostal ke střele, ale balón měl na dlouho nohu, a tak zakončení chyběla razance. Ve stejné minutě byl faulován na polovině hřiště Hornof, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá a následně přišel faul před vápnem na straně druhé. K přímému komu se postavil Urma, který využil nadskočení hráčů ve zdi a poslal přízemní střelou svůj tým do vedení, 0:1.

Následně se k balonu dostal Exner, který si z obrany udělal slalomovou dráhu, položil si gólmana a jednoduše zakončil do prázdné brány, 0:2.

Fokeful zbraně nesložil, a v 16. minutě utkání, vrátil svůj tým zpátky do hry Mates, který svou tvrdou střelou snížil, 1:2.

O 2 minuty později měl šanci na vyrovnání Tvrz, který ostrého úhlu chtěl překvapit Kabeleho, ovšem jeho skvělé vyběhnutí střelu zblokovalo. Ve 20. minutě cítili hráči Fokefulu šanci na vyrovnání, a odpovídaly tomu i emoce na hřišti. Fokeful svou aktivitou nutil soupeře k chybám, kteří sice dostali žluté karty, ale větší brankovou příležitost k vyrovnání nepřinesla.

Ve 21. minutě protáhl Kabele střelou z poloviny hřiště Peška.

V posledních vteřinách utkání byl ve vápně faulován Urma. Sám se postavil k míči, proměnil pokutový kop a upravil tak konečný výsledek na 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Petr Tvrz: "Proti nejtěžšímu soupeři na turnaji jsme chtěli vycházet ze zajištěné obrany a spoléhat na brejky. To jsme první půli splnili do puntíku, navíc jsme mohli jít do vedení, kdybych proměnil penaltu. Ve druhé půli jsme v úvodu inkasovali z přímého kopu a po chybě ve středu pole, což utkání rozhodlo. Závěr si Viola pohlídala, přesto bych utkání hodnotil pozitivně. Stejně jako výkon Marka Hartmana, který na soupisce nahradil potrestaného Červeného a doufáme, že nám pomůže i v play-off."

Elektro Viola
Petr Kýzl: "Zorganizovanou hrou a skvělými taktickými znalostmi jsme předčili soupeře a zaslouženě vyhráli.“



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - P. Tvrz [-] , P. Hornof [-] , M. Kučera [-] , M. Hartman [-] , T. Pucholt [-] , T. Mates [-]

Elektro Viola
P. Kabele [-] - P. Kýzl [-] , O. Urma [-] , P. Exner [-] , L. Beneš [-] , P. Faigl [-] , M. Hejda [-] , D. Podroužek [-]

ŽK: 10. P. Exner , 11. D. Podroužek .
Hráči zápasu: O. Urma .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku