Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.12.2015 16:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrz a Kučera zaznamenali hattrick + FOTO


Branky


3. P. Tvrz , 8. P. Tvrz , 11. P. Tvrz , 18. M. Kučera , 19. M. Kučera , 22. M. Hartman , 24. M. Kučera - 24. J. Hanych
0

Oběma mančaftům chyběly jejich opory.

Z FC Fokeful Jakub Sklenka, Michal Rohla a Jaroslav Červený, který si již Viola cup nezahraje, týmu Úlehle zase scházel Václav Zuska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z pohledných akcí těžil akorát Tvrz

Úvod zápasu začal s velkou opatrností obou týmů, hráči si byli vědomi svých kvalit.

Ve 3. minutě po rohovém vhazování otevřel Tvrz skóre zápasu, když balón trknul do brány hrudníkem, 1:0.

Minutu na to o sobě dal vědět Krejčí, který vyslal na Peška nebezpečnou střelu, ten však byl připraven.

V 6. minutě vystřelil od půlící čáry Kučera, ovšem jeho střela jen těsně minula bránu Řepky. O dvě minuty později předvedl Fokeful pěknou kombinaci Matese a Hornofa. Balón se dostal na volného Hartmana, který se ocitl před brankářem, ale Řepku se mu přelobovat nepovedlo.

To napravil Tvrz, který z otočky překonal brankáře Úlehle a navýšil tak skóre svého týmu, 2:0.

V 10. minutě Krejčí nikým neatakován obešel Peška, ale do prázdné brány správně nezakončil. Minutu před koncem prvního poločasu přišla další povedená kombinace Matese, Hornofa a Tvrze.

Toto trio dělalo soupeři svým pohybem velké problémy. Kučera opět pálil od poloviny hřiště, ale střela letěla doprostřed brány na připraveného Řepku. Ten předváděl krásné zákroky. Hlavně díky němu byl výsledek pro Úlehle milosrdný. Pokud se hráči Úlehle dostali do zakončení, jejich střely byly příliš slabé, aby potrápily Peška v brance.

Definitivní tečku a završení hattricku zaznamenal Trvz v poslední minutě poločasu, 3:0. 

První poločas patřil Tvrzovi, druhý Kučerovi

Do druhého poločasu nastoupili hráči Úlehle s chutí porvat se o výsledek, což bylo znát na mírném úvodním tlaku z jejich strany.

V 15. minutě přišel první náznak, že by se to mohlo povést, ale Hanych pálil vedle. Na to v zápětí odpověděl Fokeful po pěkné kombinaci, ale finální přihrávka byla na Tvrze rychlá a k zakončení se ani nedostal.

Dvě minuty na to, opět po povedené akci, nastřelil Trvz tyč. V následné akci byl Kučera úspěšnější, tvrdou střelou překonal Řepku, 4:0. Necelá  minuta stačila Kučerovi k navýšení skóre zápasu, který přesně zakončil na vzdálenější tyč a nedal brankáři šanci, 5:0.

Hráči Úlehle byli pod nátlakem soupeřů a k zakončení se dostali málokdy. Zatím co na druhé straně Pucholt svou střelou postrašil Řepku. Následovala akce, kterou zakončoval Hartman, Řepka byl na jeho lob krátký, 6:0.

Ve 23. minutě přišla ojedinělá akce Úlehle a Hanych dokázal Peška překonat, 5:1. V poslední minutě utkání měl konečné slovo Kučera, který po povedené kombinaci zakončil k tyči podél brankáře a zvýšil výsledek na konečných 7:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Petr Tvrz: "Věděli jsme, že podcenění soupeře by se nemuselo vyplatit, respekt vzbuzovala jeho výhra o čtyři branky nad silnou Violou. Chtěli jsme se prezentovat rychlou kombinační hrou, což se nám dařilo. Hlavně ve druhé půli jsme diváky snad potěšili, když většina golů byla do "mrtva". Perličkou je první branka na turnaji Marka Kučery, která padla tak z jeho dvacáté střely :). "

FC Úlehle
Zdeněk Řepka: Věděli jsme proti komu stojíme a snažili se, aby to neskončilo nějakým velkým debaklem, když nám chyběli někteří hráči. Ani tolik gólů padnout nemuselo, ale druhý poločas se přestalo popravdě zodpovědně bránit.



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - M. Rohla [-] - M. Kučera [-] , P. Tvrz [-] , P. Hornof [-] , T. Mates [-] , T. Pucholt [-] , M. Hartman [-]

FC Úlehle
Z. Řepka [-] - J. Hanych [-] , R. Šnajdr [-] , J. Špička [-] , A. Špička [-] , M. Krejčí [-] , R. Vaníček [-] , P. Holeček [-]

Hráči zápasu: P. Tvrz .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku