Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.12.2015 14:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty byly v první půli vyrovnaným soupeřem + FOTO


0

Tento zápas přinesl nejrychlejší gól Viola cupu. Pozoruhodná byla skutečnost, že jej vstřelil tým, který na turnaji nezískal ještě žádný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas plný pěkných branek

Již ve 14. vteřině gólman střelu z dálky pouze vyrazil před sebe a Sailer neměl problém s dorážkou do brány, 0:1.

To nenechalo hráče Ulehle v klidu a ihned opověděli rychlou brankou, Holeček podél gólmana, 1:1.

Neuběhla ani minuta a byla tu další změna skóre, když Zápal přesně vystřelil na zadní tyč a nedal Řepkovi šanci, 1:2. Opět netrvalo dlouho a Hanych vstřelil vyrovnávací branku, 2:2. Autor poslední branky v 7. minutě našel před brankou Zápala, který neměl se zakončení problém a zvýšil skóre, 2:3.

Kdekdo čekal, že přijde opět vyrovnání, ale po skvělém zákroku Kučaby, který ještě přesným dloubákem našel Zápala, druhý jmenovaný po rychlém zpracování a střelou podél gólmana Řepky zvýšil skóre zápasu na dvoubrankové vedení, 2:4. Pěkná kombinace od zadních řad přes Šnajdra, míč se dostal až na neobsazeného Vaníčka, který neměl problém se zakončením za záda brankáře, 3:4.

Ve 12. minutě měl gólovou příležitost na noze Eichler, ale jeho prudká střela skončila pouze na břevně, tudíž se skóre již do poločasu nemělo.

Branek se dočkali už jen hráči Úlehle

 V úvodu druhého poločasu založil Řepka pěknou kombinaci, kterou Holeček zakončil proti bezmocnému Kučabovi, 4:4.

V zápětí využil Hanych chyby v obraně a prostřelil Kučabu, 5:4. Tyto dvě branky Senomaty psychicky zničily, hodně chybovaly a hráči nebyli schopni založit postupný útok.

Ve 13. minutě opět přečíslení, ale Krejčí s Adamem Špičkou útok překombinovali a Krejčí zakončoval z úhlu mimo bránu. V 17. minutě Řepka rychle a přesně rozehrál na Vaníčka, který nastřelil břevno.

O dvě minuty později potrestal Krejčí chybu gólmana Kučaby, 6:4. Kučaba zlikvidoval několik slibných příležitostí týmu Úlehle, ale na střelu Adama Špičky byl ve 24. minutě krátký, 7:4.



Ohlasy k zápasu


FC Úlehle
Zdeněk Řepka: "Soupeř nás v poli přehrával a my těžili z proměňování šancí celý zápas a většina gólů protivnika padla po našich chybách v defenzivní práce celého týmu."




Sestavy


FC Úlehle
Z. Řepka [-] - R. Šnajdr [-] , J. Špička [-] , A. Špička [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , R. Vaníček [-] , P. Holeček [-]

Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Sailer [-] , J. Drahoňovský [-] , Z. Eichler [-] , A. Polcar [-] , D. Zápal [-]

ŽK: 13. Z. Eichler .
Hráči zápasu: J. Hanych .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku