Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.11.2015 15:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná nedotáhla slibně rozehraný zápas proti Fokefulu, který střelecky ovládl druhou půlku +FOTO


0

Baník Lubná předvedl solidní zápas a pořádně potrápil Fokeful. Zejména v první půlce byl víc než vyrovnaným protivníkem, ale druhý poločas ovládl střelecky Fokeful a dovedl zápas do jasného vitězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance zápasu zaznamenal v modrých dresech hrající Fokeful, když už v 1:30 Pucholt napálil svůj projektil ze strany pouze do tyče. Jeho spoluhráč Kučera přidal o minutu později (2:16) další pokus, ale brankář Baníku Lubná Brabec úspěšně vyrazil míč mimo dosah dotírajících protihráčů. Začátek utkání byl z obou stran bojovný a herně vyrovnaný. V čase 4:20 se poprvé měnilo skóre. Červený zakombinoval s Matesem, několikrát si vyměnili navzájem balón mezi hráči Lubné a prvně jmenovaný dával pohodlně do prázdné brány, 0:1.

Časomíra neukrojila ani třicet vteřin od prvního gólu a bylo to 0:2, v 4:45 opět zafungovala spolupráce po ose Mates - Červeny. Mates našel před bránou ostrou přihrávkou Červeného, který šikovně tečoval míč mimo dosah brankáře Brabce. V 7:09 Lubná snížila na 1:2 - brankář Brabec odvážně vyvezl balón, našel přihrávkou středem hřiště spoluhráče Varyše, který neměl problém umístit balón přesně k tyči.

Na gól Lubné se snažil odpovědět Sklenka, ale jeho střela v 8. minutě netrefila vůbec bránu. Za pár vteřin to zkoušel stejným způsobem lubenský Spurný, opřel se do míče, ale také minul tři tyče.Jeho spoluhráč Varyš už byl o chvíli později úspěšnější a po přihrávce do rozhozené obrany Fokefulu zaznamenal v 8:55 vyrovnávací branku, 2:2. Vyrovnaný stav ale netrval dlouho, vedení zařídil zpátky pro Fokeful Červený, který se v 9:30 prosadil před bránou, 2:3

Lubná nesložila zbraně a v 10:30 Trejbal vyrovnal na 3:3, když ze strany prostřelil padajícího Peška. Obě mužstva předváděla v této části zápasu atraktivní podívanou.Těsně před přestávkou v 11:45 Pucholt vstřelil čtvrtý gól. Tvrz mu ideálně naservíroval před bránu a Pucholt mazácky prostrčil špičkou balón pod brankářem.

 

 

Po pauze střílel góly už jen Fokeful

Minutu po přestávce Trejbal zkoušel střelu z dálky, ta jen těsně minula pravý roh branky, vzápětí ho napodobil Denis Vopat, ale také těsně minul horní růžek. Hra se v této části zápasu trochu přiostřila,ale dál diváky bavily převážně fotbalové akce. Suchý měl nadějnou šanci v čase 15:20, ale Pešek ho snadno vychytal.

V 16:22 Tvrz po přihrávce Pucholta prostrčil balón z bezprostřední vzdálenosti za Brabce, 3:5. Do další šance se hned za patnáct vteřin řítil Kučera, ale Brabec včas vyběhl. V čase 18:20 padl krásný gól na 3:6, brankář Pešek nachytal Brabce dlouhým výkopem - ten už se nestačil vrátit a jen sledoval balon, jak se snesl do sítě. První gól brankáře na turnaji!

Pešek byl při chuti i nadále, dlouhým pasem našel v 20:20 Matese, ten hlavou přiťuknul Červenému, který „z voleje“ uklidil míč do branky, 3:7.

Lubná nesložila zbraně, nejdříve střílel Klik a hned po něm aktivní Trejbal. Za to Fokeful už se nikam nehnal a jen kontroloval profesorsky hru. V 22:20 mohl snížit Trejbal, ale střelu poslal mimo bránu.

Poslední gól na 3:8 byl z dílny osvědčené dvojky Tvrz – Pucholt. Tvrz po narážečce uzavřel utkání osmou brankou.

Video

1. Poločas

 

2. Poločas



Ohlasy k zápasu


Baník Lubná
Leoš Klik: Věděli jsme že to nebude jednoduchý zápas s týmem, který loňský ročník turnaje vyhrál. V první půli jsme dokázali držet krok s herním tempem i gólově, kde se prosadili Adam Trejbal a Dominik Varyš. Druhá půle již byla jednoznačně ve prospěch soupeře a bylo vidět, že máme se hrou v hale málo zkušeností. Chyběla nám hlavně hra tělem a především těsné pokrytí hráčů při obraně, kde jsme bránili jako při hře na velkém hřišti. To jsou věci, které v dalších kolech musíme zlepšit.

FC Fokeful
Jakub Sklenka (vedoucí mužstva): "Lubná mě mile překvapila. Byla zdravě namotivovaná, hrála bojovně a ukázala i hezké fotbalové akce. V první půlce jsme v některých situacích bránili hodně laxně, ale pak se ukázala naše útočná síla a zejména za druhý poločas jsme zaslouženě zvítězili o pět branek."



Sestavy


Baník Lubná
L. Brabec [-] - D. Varyš [-] , M. Komín [-] , D. Vopat [-] , M. Gebhart [-] , P. Suchý [-] , A. Trejbal [-] , E. Spurný [-] , J. Šesták [-] , L. Klik [-] , D. Ondruš [-]

FC Fokeful
T. Pešek [-] - J. Červený [-] , T. Mates [-] , J. Sklenka [-] , T. Pucholt [-] , P. Tvrz [-] , P. Hornof [-] , M. Kučera [-] , M. Rohla [-]

Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku