G. David 31.
1:1
(1:0)
83. L. Toman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Kostelci


Branky


31. G. David - 83. L. Toman
0

V posledním kole letošní sezony přivítal Kostelec na svém hřišti mužstvo ze Svatobořic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec rozvlnil síť jako první

Úvodních 15 minut utkání patřilo hostům, kteří lépe kombinovali a více drželi míč na svých kopačkách, ale do šancí se nedostávali. Domácí se po špatném úvodu postupně dostávali do hry a sami začínali zlobit. Krásnou akci připravili ve 31.minutě Ondřej Lochman se zakončujícím Davidem. Po krásné přihrávce Lochmana se sám před brankáře dostal David a mířil přesně - 1:0. Ještě veseleji mohlo být v Kostelci o pár minut později, kdy hlavní rozhodčí odpískal penaltu za ruku hostujícího obránce. Nabídnutou šanci na navýšení skóre ale Dobeš odmítl, neboť ho vychytal výborný Dvořák v hostující bráně. Hosté v těchto částech zápasu hrozili především díky rychlým záložníkům Hajnému a Pazderkovi, kteří několikrát dokázali svým spoluhráčům připravit velké šance, ale ti většinou v zakončení nebyli přesní. Poločas tak skončil 1:0.

Svatobořice dokázaly srovnat

Druhá půle začala aktivitou hostů, kteří chtěli se zápasem něco udělat. Velkou šanci hostům připravili domácí obránci, když chybu v rozehrávce mohl potrestat Lunga, ale tváří v tvář brankáři Šalomounovi nemířil přesně. Na druhé straně se do velké šance dostal Dobeš, ale v nadějné pozici po centru Dušana Horáka přestřelil. Hosté opět pohrozili, když se po průniku Hajného dostal k míči Kačer, ale brankáře Šalomouna nepřekonal. V další nadějné pozici se ocitl Pekárek, ale z hranice vápna pálil vysoko nad. Hosté si museli vadu dávat pozor především na rychlonohého Davida, který byl několikrát velmi blízko přesnému zakončení, ale hostující obrana si vždy poradila. Finální podobu výsledku tak přinesla až 83.minuta, kdy se z přímého kopu trefil Luděk Toman a rozhodl o dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Pavel Borkovec - hráč SK Kostelec: Dnešní utkání skončilo asi spravedlivou remízou, po úvodu, který byl z naší strany tragický, jsme se postupně dostali do zápasu a také do vedení... Kdoví, jak by se zápas vyvíjel, kdybychom z penalty zvýšili na 2:0, ale to je jen kdyby...




Sestavy


SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - M. Kotásek [-] (68. D. Horák [-] ) , R. Dobeš [-] , J. Kvaltin [-] (79. O. Křižka [-] ) , J. Lochman [-] (69. T. Prachař [-] ) , D. Horák [-] (73. F. Kvaltin [-] ) , O. Lochman [-] , G. David [-] , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - L. Toman [-] , V. Hála [-] , J. Kačer [-] (81. R. Žandovský [-] ) , J. Lunga [-] , D. Lunga [-] , Z. Pazderka [-] (89. L. Řihák [-] ) , P. Hajný [-] , M. Navrátil [-] (60. J. Žandovský [-] ) , S. Pekárek [-] , L. Lunga [-] (23. P. Vrtal [-] )

ŽK: 25. R. Hochman , 30. J. Lochman , 33. P. Borkovec - 50. J. Lunga , 55. P. Vrtal , 58. L. Toman .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 130. Rozhodčí: FRYDRYCH Dominik - MRKVICA Tomáš, SVOBODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.