3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojanovice zdolaly Vracov


Branky


0

V posledním kole Okresního přeboru přivítali Bojanovice na svém hřišti tým z Vracova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním kole letošní sezóny zajížděli hráči Vracova do Dolních Bojanovic. Na podzim se radovali z výhry 4:2 Dolní Bojanovice. Domácí měli perfektní vstup do utkání. V 2. minutě přiťukl Martin Bohun míč Vladimíru Blahovi a ten se nemýlil. Za další tři minuty to již bylo o dvě branky. Patrik Bohun dobře dostoupil hostujícího obránce a ten odpálil míč v tísni pouze do jeho těla a našel si cestu do sítě. V 15. minutě se Vracovu podařilo snížit. Samostatný únik dokázal proměnit střelou podél těla brankáře Bílíka hostující Loprais. O chvíli později mohlo být vyrovnáno, ale střelu Schwarzera dokázal domácí brankář vykopnout levou nohou do bezpečí. Po půl hodině hry vrátil domácím dvoubrankové vedení svým druhým gólem v utkání Vladimír Blaha. Zbytek první půle a i celý druhý poločas se hrál již především na hostující půlce hřiště. Domácím se však již nepodařilo žádnou šanci proměnit.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Bojanovice
Jan Bílík - hráč SK Dolní Bojanovice: Poslední utkání sezóny, navíc před domácím publikem, jsme chtěli zvládnout. To se nám také díky skvělému vstupu do utkání podařilo. Také s konečným umístěním v tabulce jsem spokojený. Věřím, že jsme si letos vybrali v mnoha utkáních nováčkovskou daň a příští sezóna bude ještě lepší.




Sestavy


SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - F. Seják [-] , M. Veselý [-] , D. Bohun [-] (65. O. Stávek [-] ) - J. Siwiec [-] , T. Podrazil [-] , A. Řezáč [-] (78. A. Tomaštík [-] ) , P. Půlkrábek [-] , M. Bohun [-] - V. Blaha [-] (88. K. Kučí [-] ) , P. Bohun [-] (74. M. Dvořák [-] )

FC VRACOV
R. Linhart [-] - S. Kadleček [-] , Z. Kocurek [-] , J. Švandelka [-] (2. B. Chovanec [-] ) , I. Mezihorák [-] , M. Herzán [-] , Š. Loprais [-] , R. Mlček [-] , P. Schwarzer [-] (46. J. Kudlík [-] ) , D. Zálešák [-] , J. Nygrýn [-]

ŽK: 54. F. Seják - 38. M. Herzán .
Místo: D.Bojanovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: MORAVČÍK Matěj - RIEDL Milan, JAHODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.