0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec obral Vracov o body


Branky


0

25. kolo Okresního přeberu nám nabídlo zápas mezi Vracovem a Kostelcem, kde divácí mohli vidět aktivní zápas v podání obou týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v podání Kostelce

V předposledním kole okresního přeboru zajížděl Kostelec k utkání do Vracova. Úvod utkání patřil hostům, kteří poprvé zahrozili ve 2.minutě. Varování skončila rohovým kopem. Už v 5.minutě se krásně ve vápně obtočil mladík Kvaltin a střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři Linhartovi žádnou šanci. I v následujících minutách byli hosté aktivnější, ale museli si dávat pozor především na rychlého Mezihoráka. Ten poprvé vážněji zahrozil v 18.minutě, ale hostující brankář jeho šanci vyrazil na roh. Poté se Kostelec prosadil kombinací z pravé strany, kdy Kvaltin pustil míč zcela volnému O.Lochmanovi, ale ten z hranice penalty ve vyložené šanci přestřelil. V další nadějné pozici se opět ocitl Ondřej Lochman, ale centr z pravé strany umístil nad domácí branku. V závěru poločasu se do nadějné pozice dostal opět Mezihorák, ale opět hy vychytal Šalomoun v kostelecké bráně. Následnou akci domácí nedotáhli.

Druhý poločas v režii domácích

Celý druhý poločas se odehrával v režii domácích, kteří více drželi míč a také se dostávali do šancí, ale v koncovce byli nepřesní. Hosté zaútočili spíše sporadicky, největší šanci měl asi střídající Ondřej Křižka, ale v nadějné pozici vystřelil vedle. Z domácích šancí stojí za zmínku především střely Šimona Lopraise a Herzána. V závěru utkání se na hřiště dostaly emoce, které  vyvolal především zákrok domácího Schwarzera na O.Lochmana. Hosté nakonec v nervozním závěru vítězství udrželi.

 



Ohlasy k zápasu



SK Kostelec
Pavel Borkovec - hráč SK Kostelec: Dnes jsme viděli utkání 2 rozdílných poločasů, v 1.půli jsme byli do 35.minuty lepším týmem a je velká škoda, že jsme nepřidali další branku. Ve 2. půli převzali iniciativu domácí, my se spíše bránili a místy se domácím nevyrovnali v bojovnosti. Přesto jsme vedení udrželi a připsali si 3 body.



Sestavy


FC VRACOV
R. Linhart [-] - S. Kadleček [-] (78. J. Švandelka [-] ) , J. Kudlík [-] (73. R. Pres [-] ) , Z. Kocurek [-] , I. Mezihorák [-] (46. M. Herzán [-] ) , Š. Loprais [-] , P. Šona [-] , R. Mlček [-] , B. Tesař [-] (68. B. Chovanec [-] ) , P. Schwarzer [-] , D. Zálešák [-] (73. J. Nygrýn [-] )

SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - M. Kotásek [-] , J. Kvaltin [-] , R. Dobeš [-] , Z. Mukenšnábl [-] , J. Lochman [-] , D. Horák [-] (57. O. Křižka [-] ) , O. Lochman [-] (71. R. Bužek [-] ) , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

ŽK: 12. P. Schwarzer , 68. B. Tesař , 86. P. Šona , 88. B. Chovanec - 60. M. Kotásek .
Místo: Vracov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PECHER Lukáš - FRYDRYCH Dominik, RAMBOUSEK Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.