2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:15

24.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatobořice otočily zápas v závěru utkání


Branky


53. L. Toman , 86. D. Lunga - 42. Š. Loprais
0

24. kolo Okresního přeboru nám přineslo zápas mezi Svatobořicemi a Vracov. První poločas ovládl Vracov, bohužel pro Vracov, Svatobořice se v druhé půly probudily a začaly pořádně hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loprais otevřel skóre

V něděli do Svatobořic přijel tým Vracova, který se nachazí v dolních příčkách tabulky. Svatobořice však jako favorit první poločas nevypadaly. Do prvního poločasu nastoupili hráči velmi laxně, jak kdyby se měl dát Vracov gól sám. Za zmínku určitě stojí vážnější šance, po které Petr Hajný trefil břevno. První poločas jasně patřil hostujicímu celku z Vracova, který ve 42. minutě zužitkoval svou šanci díky Šimonu Lopraisovi, který využil zaváhaní domácí obrany a rozvlnil tak síť domaácí branky. A poločas tak skončil 0:1 pro hostující tým. 

Lunga rozhodl

Po přestávce edošlo ke změnám v sestavě domácích. Nastoupilo uplně jiné mužstvo a najednou hosté nevěděli kam dřív skočit. Svatobořice si vytvářely mnoho šancí, ale využily až tu v 53. minutě. Když se po přihrávce Jana Žandovského trefil z hranice šestnátsky do šibenice Luděk Toman. Poté měly opět mnoho příležitostí Svatobořice, ale Hajný, Lunga a Pekárek své šance zahodily, díky hostujícímu bránkářovi, který v brance čaroval. Ale bohužel pro Vracov v 83. minutě se po centru ze strany prosadil hlavou David Lunga, hostující brankář už tuto šanci nedokázal zneškodnit. Svatobořice tak v závěru otočily zápas na 2:1 a získaly další tři body. Další kolo přivítají tým z Moravan, Vracov bude mít příležitost na zisk bodů proti Kostelci. 



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
Marek Svozil - trenér: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. První poločas byl z naší strany laxní. Ale myslím, že jsme si výkonem ve druhém poločase výhru zasloužili a Vracov předvedl hlavně v 1. poločase sympatický výkon.




Sestavy


SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] (86. P. Vrtal [-] ) , J. Žandovský [-] (66. P. Šimeček [-] ) , L. Toman [-] , J. Lunga [-] , Z. Pazderka [-] , P. Hajný [-] (84. J. Kačer [-] ) , J. Michna [-] , S. Pekárek [-] , L. Lunga [-] (50. M. Navrátil [-] ) , J. Varmuža [-] (46. D. Lunga [-] )

FC VRACOV
R. Linhart [-] - S. Kadleček [-] , J. Kudlík [-] , Z. Kocurek [-] , I. Mezihorák [-] , Š. Loprais [-] , P. Šona [-] , R. Mlček [-] , B. Tesař [-] , P. Schwarzer [-] , D. Zálešák [-]

ŽK: 31. J. Michna , 86. D. Lunga - 43. B. Tesař .
Místo: Svatobořice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROTTER Karel - RIEDL Milan, ŠTIPSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.