L. Hořava 62. (vl.)
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nedokázal zdolat Uhřice


Branky


62. L. Hořava (vl.) - 5. L. Hořava , 19. L. Smílek , 63. D. Hroudný
0

24. kolo Okresního přeboru nám nabídlo zápas mezi Kostelcem a Uhřice. Zápas nábídl mnoho šancí, lépe si s nimi však poradily Uhřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o dva góly

V dalším kole okresního přeboru přivítal Kostelec na svém hřišti tým Uhřic. Úvod vyšel skvěle hostům, kteří se již v 5.minutě dostali do vedení, když se ocitl zcela sám před brankářem Hořava a skóroval. Neuběhlo ani 20 minut, když se ve velmi podobné pozici ocitl Smílek a také skóroval - 2:0 pro hosty. Domácí trenér následně 2x vystřídal a domácí hráči se zlepšili, dokázali lépe kombinovat, ale do šancí se nedostávali. Nadějnou pozici řešil O.Lochman střelou místo přihrávky na zcela volného Dobeše. Konec poločasu vyšel lépe hostům, když hned 2x zachránila domácí branková konstrukce.

Uhřice si pohlídaly vedení

Do druhé půle vtrhli domácí se snahou snížit a vrátit se do zápasu. Ale i přes územní převahu si šance nevytvářeli. Pomohli jim nakonec hosté, když si v 62.minutě  centrovaný míč srazil do vlastní brány Hořava. Domácí se však ze snížení neradovali dlouho, neboť ihned po rozehrávce a nedorozumění v domácí obraně se do vyložené šance dostal Hroudný a prostřelil brankáře Šalomouna 1:3. V závěru utkání se do nadějné pozice dostal Dobeš, ale hostující obrana střelu z prostoru penalty zablokovala. Na druhé straně se ve velké šanci ocitl Neumann, ale první šanci mu výborně vychytal brankář a dorážku v tísni namířil jen do břevna. V závěru přineslo utkání i poměrně hodně nervozity z obou stran, ale na vítězství hostů se již nic nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Pavel Borkovec - hráč SK Kostelec: V dnešním utkání byli hosté lepší. Cestu za vítězstvím jsme soupeři ale usnadnili, díky chybám i nedůrazu. Taktéž by se nám nemělo stávat, abychom dostávali góly ze soupeřovy rozehrávky, ve chvíli, kdy jsme snížili na 2:1 a mohli jsme se vrátit do zápasu, tak hloupě inkasujeme a opět marně dotahujeme.




Sestavy


SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - M. Kotásek [-] (66. D. Horák [-] ) , J. Kvaltin [-] (26. O. Lochman [-] ) , O. Talaš [-] , D. Horák [-] , R. Dobeš [-] , S. Macek [-] , G. David [-] , R. Hochman [-] (39. Z. Mukenšnábl [-] ) , P. Borkovec [-] (62. R. Bužek [-] ) , J. Černý [-]

SK Uhřice
J. Mokrý [-] - J. Neumann [-] (84. T. Bajer [-] ) - T. Zeman [-] (39. D. Hroudný [-] ) , M. Mikšík [-] , T. Hořava [-] , R. Pěnčík [-] , L. Smílek [-] (69. J. Buršík [-] ) , L. Hořava [-] , T. Valihrach [-] , J. Rotrekl [-] , R. Konečný [-] (71. M. Kopřiva [-] )

ŽK: 34. O. Lochman , 69. Z. Mukenšnábl - 33. R. Konečný .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HORŇÁČEK Kamil - KŮŘIL Pavel (N), VLACH Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.