Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Nenkovice udržely tři body doma


Branky


0

V něděli do Nenkovic zavítal tým z Kozojídek. Hned úvod utkání dal najevo, kdo bude brát body, jelikož Kozojídkám se utkání nvelmi nepovedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jen o gól

24. kolo Okresního přeboru nám nabídl zápas, kdy Nenkovice přivítali hostuijící celek z Kozojídek. Hned úvod utkání dal najevo, kdo bude brát body. Jelikož ve 3. minutě se z přímého kopu radoval po chybě gólmana Radim Stehno, který tak otevřel skóre. Poté hráč hostů měl šanci, kdy šel sám na brankáře, tato šance byla však nevyužita. O chvíli později měl stejnou šanci hráč domácích, ten však šanci také zahodil. Ve 44. minutě byl vyloučen hráč domácích, Frelich Roman, za nesportovní chování. První poločas tak skončil za stavu 1:0. 

Nenkovice zvýšily střeleckou aktivitu

Druhý poločas začal opět v roli domácích, když se ve 48. minutě prosadil Matěj Zálašák, který využil brejku a nemýlil se. Poté se v 62. minutě ozvali hosté z Kozojídek. Jíří Vítek se trefil po křídelní akci a snížil stav na 2:1. Poté se opět radovali domácí, jelikož hosté zahrávali roh a po skvělém signálu se trefil Daniel Raus. Po tomto gólu se toho už moc nestalo, spíše se nehrálo, než hrálo. Do konce zápasu se zdržovalo. Skóre tak skončilo 3:1 pro domácí Nenkovice, které zaslouženě vyhráli po jejich bojovném výkonu i přes vyloučeného Romana Frelicha. Nenkovice budou moci získat další body proti Mikulčicím. Kozojídky další kolo přívatají na své půdě Poddvorov. 



Ohlasy k zápasu



SK Kozojídky
Ondřej Březina - hráč SK Kozojídek: Domácí zaslouženě vyhráli po bojovném výkonu. Nám zápas od začátku nevycházel, ale můžeme si za to z velké části sami, jelikož neplníme taktiku a kašleme na tréninky. Přístup je hold špatný jak tréninkům, tak k zápasům.



Sestavy


TJ Sokol Nenkovice
P. Schöfr [-] - D. Pospíšil [-] (69. T. Mikeska [-] ) , P. Zálešák [-] , T. Hrabal [-] , D. Raus [-] (76. F. Kuchař [-] ) , M. Zálešák [-] (90. B. Linzer [-] ) , R. Frelich [-] , D. Pospíšil [-] , R. Stehno [-] , P. Kováč [-] , J. Mezihorák [-]

SK Kozojídky
M. Garaj [-] - J. Smištík [-] , J. Matuška [-] , A. Tomčal [-] , O. Březina [-] , D. Gloza [-] , R. Slovák [-] , J. Vitek [-] , J. Grabec [-] , J. Petrucha [-] , R. Grossman [-] (73. T. Hanzelka [-] )

ŽK: 30. R. Stehno , 58. D. Raus , 64. P. Schöfr - 66. A. Tomčal , 89. O. Březina . ČK: 44. R. Frelich .
Místo: Nenkovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: RYBECKÝ Marek - ŠIMEČEK Roman, HLAVÁČ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.