Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poddvorov si odvezl body ze Ždánic


Branky


0

23. kolo nám přineslo zápas mezi Ždánicemi a Poddvorovem. Od záčatku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal, i když skóre tak nevypadá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyrovnaný

Od začátku utkání se hrál oboustraně vyrovnaný fotbal, domácí hráli pro ně typickou hru nakopávanýma dlouhýma balonama a hrozily z brejku. Hosté se spíše snažily více kombinovat a držet míč na svých kopačkách. V prvním poločase bych řekl, že to bylo vyrovnané i na šance, domácí zahrozily poprvé v 6. minutě střelou z velkého vápna, ta ale směřovala do prostřed branky. Další šance domácích přišla asi ve 20. minutě, střelu z hranice velkého vápna, která směřovala k pravé tyčy na dvakrát zneškodnil hostující golman. Hosté po té po pěkné kombinaci a finální přihravce Skočíka na Štípského vstřelily gól, ale pro pro údajný ofsajd nebyla branka uznána. Na konci poločasu opět zahrozily domácí, kdy po dlouhém autu Radka Rubana pohotově zakončoval jeden z domácích utočníku pod břevno branky, ale i tady skvělě zareagoval hostující gólman. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:0.

David Skočík vystřílel hattrick

Druhý poločas začali lépe hosté a vytěžily z toho vedoucí gól, který vstřelil Skočík. Nutno dodat že po chybě domácí obrany. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a Skočík opět rozvlnil síť za domácím gólmanem. Rozhodující úder zasadil opět Skočík, který dokonal Hattrick během, 12 minut. Čtvrtou branku opět po kombinační hře přidal Pavel Bařina. Domácí se v druhém poločase k ohrožení soupeřovi branky dostavali zřídka a žádnou vyloženou šanci neměli. Snad jedině Radek Ruban, který ve slibné pozici minul těsně zadní tyč. 



Ohlasy k zápasu



TJ Starý Poddvorov
Jakub Beneš - brankář TJ Starý Poddvorov: Utkání pro nás určitě nebylo jednoduché, tedy aspoň v prvním poločase. Po změně stran domácím odešly síly i skrz velké vedro, ale hlavně se trápí s velkým počtem zraněných hráčů, kdy museli nastoupit i 3 dorostenci, kteří měli už jeden zápas za sebou. Nicméně naše výhra byla za předvedenou hru určitě zasloužená.



Sestavy


TJ KOVO Ždánice
M. Ruban [-] - P. Hrbotický [-] , P. Lánc [-] , T. Komárek [-] (79. J. Ondříšek [-] ) , P. Ruban [-] - P. Čadílek [-] (46. M. Pavlech [-] ) , R. Ruban [-] , V. Kopeček [-] , P. Strmiska [-] (33. R. Doupovec [-] ) - M. Andresík [-] (58. M. Horňák [-] ) , P. Handlíř [-]

TJ Starý Poddvorov
J. Beneš [-] - P. Bařina [-] , L. Kašík [-] , D. Skočík [-] , R. Svoboda [-] , R. Žurovec [-] , H. Huy [-] (79. J. Gertner [-] ) , P. Štipský [-] (82. O. Veselský [-] ) , T. Cupal [-] , O. Veselský [-] , D. Krupica [-]

ŽK: 29. R. Ruban - 26. L. Kašík , 38. J. Beneš .
Místo: Ždánice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIKLÁŠ Libor - MRKVICA Tomáš, HUSÁR Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.