2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:00

23.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojídky udržely doma všechny tři body


Branky


0

V neděli do Kozojídek přijel tým KEN Veselí, který bohužel opět nevyhrál. Kozojídky tak získali další 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bančák a Březina skórovali

Ve 23. kole Okresního přeboru dojel do Kozojídek poslední tým tabulky KEN Veselí a tak byl favorit jasný. Kozojídky naštěstí KEN nepodcenili. Začátek zápasu nic zajímavého nenabídl. Ale v 19. minutě se dokázali prosadit Kozojídky, když Březina nahrával Bančákovi, který se nemýlil. Poté měli šanci hráči z KEN Veselí, ale Runkas svou šanci zahodil. V 31. minutě se znovu radovali Kozojídky. Ondřej Březina se po centru Petruchy trefil hlavou do sítě soupeře. Za zmínku stojí ještě neuznány gól Kozojídek, když Březina trefil tyč a odražený balón dorazil z offsidu Bančák. Poločas skončil výsledkem 2:0.

KEN Veselí dokázal jen snížit

Do druhého poločasu vycházeli hráči Kozojídek určitě spokojenější, jelikož vedli nad soupeřem o dva góly. KEN Veselí ale nic nevzdávál a snažil se vyrovnat. V 68. minutě dokázal snížit hráč KEN Veselí Petr Polách, když se po nakoplém balónu nemýlil. Do konce zápasu se už vážnější šance neodehrála. Pouze se zranil domácí útočník Bančák. Domácí si však výsledek pohlídali a udrželi doma všechny body. Rozhodčí Dominik Janík musel v tomto zápase také rozdat pár karet a to například Ondřeji Březinovi a Romanu Kubicovi. Další kolo zajíždí Kozojídky do Nenkovic a KEN Veselí přivítá na domácí půdě Mikulčice.



Ohlasy k zápasu


SK Kozojídky
Ondřej Březina - hráč: Byl to velmi náročný zápas. Hlavní je, že kluci makali. I když jsme hráli ve slátané sestavě, tak jsme zápas zvládli a zvítězili. Takže určitě pochvala pro spoluhráče. Jsme rádi za tři body.




Sestavy


SK Kozojídky
R. Grombíř [-] - J. Smištík [-] , M. Fury [-] , P. Bančák [-] (59. V. Janíček [-] ) , O. Březina [-] , A. Tomčal [-] (46. R. Slovák [-] ) , J. Vitek [-] , J. Grabec [-] , J. Petrucha [-] , A. Špiruda [-] (87. P. Červenka [-] ) , R. Grossman [-]

TJ KEN Veselí nad Moravou
J. Borek [-] - M. Ťok [-] , R. Kubica [-] , A. Štůral [-] , R. Tomeček [-] - P. Polách [-] , R. Runkas [-] , D. Potrusil [-] , O. Žádník [-] - T. Řičica [-] (42. P. Kuryviál [-] ) , P. Páč [-]

ŽK: 79. O. Březina , 90. R. Grossman - 21. R. Kubica , 66. P. Kuryviál .
Místo: Kozojídky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: JANÍK Dominik - HRBÁČEK Josef, HLAVINKA Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.