1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice zvládly porazit Bojanovice


Branky


0

Ve 23. kole Okresního přeboru přívítaly Mikulčice na svém hřišti Bojanovice. Oba týmy hrály vyrovnaný zápas, který však lépe zvládly Mikulčice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólů

V neděli do Mikulčic přijel velmi nadějný tým z Bojanovic. Dle tabulky byly vetším favoritem Mikulčice, ale Bojanovice mají výborný tým. Zápas začal velmi svižně, jelikož oba týmy měly mnoho šancí, které však nevyužily. Hosté měli v prvních dvaceti minutách dvě větší slibné příležisti, ty však nevyužili a stav byl stále 0:0. Mikulčice mohli vstřelit první branku ve 27. min., kdy Vlastimil Polák zahrál z hranice velkého vápna trestný kop, ale hostující brankář bravůrně zakročil. Týmy šly tak do kabin za vyrovnaného stavu 0:0.

Jánoš rozhodl svou trefou

Mikulčice a Bojanovice vcházely do druhého poločasu za bezbrankového stavu. Všechno podstatné se odehrálo v rozmezí 46. - 56. minuty. Nejprve domácí útočník Zdeněk Daniel nevyužil dvě brankové šance, zejména ta první volala po gólu, což muselo Mikulčice určitě mrzet. Domácí se však dočkali branky v 56. minutě, když se parádně trefil střídající Patrik Jánoš po krásné přihrávce Petra Bureše. Dolní Bojanovice se snažily vyrovnat, ale to se jim bohužel nepodařilo. Za zmínku stojí jejich šance, když Tomáš Podrazil nastřelil svou střelou tyč. Domácí Mikulčice tak zápas zvládly a získali tři cenné body. Bojanovice budou mít možnost získat další body na domácí půdě proti Bzenci. 

 

Zdroj fotografii: www.facebook.com/skdolnibojanovice



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mikulčice
Hynek Šagát: Řekl bych, že zápas začal velmi aktivně z obou stran. Myslím si, že jsme zápas zvládly dobře. Hlavně druhý poločas jsme výborně uhráli a díky trefě Jánoše jsme zaslouženě vyhráli.

SK Dolní Bojanovice
Martin Bohun - hráč SK Dolní Bojanovice: Hrálo se za náročného počasí, což utkání částečně poznamenalo a pro diváka nebylo až tak atraktivní jako utkání s Kozojídkami. Slibné šance jsme si vytvořili, jak my, tak soupeř. Za mě to byl remízový zápas. Kdyby se nám podařilo dát první gól, utkání by se odvíjelo jinak. Bohužel na kdyby se nehraje.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - J. Anovčín [-] (62. M. Novák [-] ) , P. Bureš [-] , Z. Šebestík [-] , V. Polák [-] , Z. Daniel [-] , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-] , P. Jedlička [-] (46. P. Jánoš [-] ) , I. Šuga [-]

SK Dolní Bojanovice
Z. Osička [-] - F. Seják [-] , M. Veselý [-] , O. Stávek [-] (69. J. Siwiec [-] ) , J. Seják [-] (83. D. Bohun [-] ) - T. Podrazil [-] , A. Řezáč [-] , P. Půlkrábek [-] , M. Bohun [-] - P. Bohun [-] (56. Z. Kuchyňka [-] ) , A. Tomaštík [-] (62. M. Dvořák [-] )

ŽK: 66. I. Šuga - 61. A. Řezáč , 71. J. Seják , 89. J. Siwiec . ČK: 90. J. Pitzinger .
Místo: Mikulčice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: VAJDÍK Marek - HULCKÝ Tomáš, KOTÁSEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.