Uhřice a Svatobořice si rozdělily body


Branky


0

V něděli do Uhřic přijel tým ze Svatobořic, favoritem byly předpokládány Uhřice, které si drží druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valihrach trefil tyč

23. kolo Okresního přeboru nám nabídlo duel mezi Uhřicemi a Svatobořicemi. Jako favorit byly považovány Uhřice, jelikož jsou druhé v tabulce. Hned začátek utkání dal najevo jak bude záapas probíhat. Svatobořice velmi pečlivě bránily. Uhřice se snažily dostat za obranu, ale to se jim nedařilo. A proto si žádnou vážnější šanci nevytvořily. To samé platí u Svatobořic, které se soustředily na dobrou obranu a to se jim vyplatilo. Jediná šance, která stála za zmínku je přímý kop Tomáše Valihracha, když jeho střela skončila na tyčce hostujicího brankáře. A tak první poločas skončil 0:0.

Druhý poločas ve znamení druhého

Druhý poločas začal velmi podobně jako probíhal první. Ale Uhřice se už lépe vypořádávali s obranou Svatobořic a dokázali si vytvořit i slibné šance, ty však nedokázaly proměnit. Svatobořice spoléhaly stále na dobrou obranu, ale podařilo se jim přejít do dvou brejků. Bohužel tyto šance nevyužily a stav byl tak stále bezgólový. V 52. minutě obdržel hráč Svatobořic Jiří Michna červenou kartu. Dá se říct, že tento zápas se hrál od vápna po vápno, až do konce zápasu. Ani jeden ty nevytvořil vyloženou tutovku. Svatobořicím se tedy nakonec podařilo ubojovat cenný bod. Další zápas Svatobořice přivítají na svém hřišti Vracov. Uhřice zajiždí do Kostelce, kde budou moct získat další body. 



Ohlasy k zápasu


SK Uhřice
Tomáš Valihrach - hráč: Pro nás to bylo určitě nepovedené utkání, jelikož soupeř si dojel pro bod a to se jim povedlo. My jsme si bohužel nedokázali vytvořit vyložené šance, jelikož soupeř se soustředil na obranu.

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
Marek Svozil - hrající trenér: Zahráli jsme dobrý zápas. Ubojovali jsme to i přes vyloučení našeho hráče. Po červené kartě jsme měli dvě šance, ty jsme však nedokončili. Dokonce se nám vrátili i dva hráči. Myslím, že remíza byla zasloužená.



Sestavy


SK Uhřice
J. Mokrý [-] - J. Neumann [-] - T. Zeman [-] (60. D. Hroudný [-] ) , M. Mikšík [-] , M. Kopřiva [-] , T. Hořava [-] , R. Pěnčík [-] , L. Smílek [-] , L. Hořava [-] , T. Valihrach [-] , J. Rotrekl [-]

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] , J. Žandovský [-] (80. P. Neduchal [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Lunga [-] , D. Lunga [-] (55. M. Kulheim [-] ) , Z. Pazderka [-] , P. Hajný [-] , J. Michna [-] , S. Pekárek [-] , P. Vrtal [-] (75. L. Lunga [-] )

ŽK: 26. T. Zeman , 64. M. Kopřiva , 83. T. Hořava - 25. J. Michna , 33. V. Hála , 42. J. Lunga , 59. F. Dvořák . ČK: 52. J. Michna .
Místo: Uhřice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: GESCHWANDTNER Sebastián - ŠIMEČEK Roman, HLAVINKA Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.