Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojídky si odvezly tři body z Bojanovic


0

V neděli do Bojanovic zavítal tým z Kozojídek. Hned úvod utkání byl atraktivní, ale na konci se radoval jen jeden tým. A to Kozojídky, které rozhodly zápas v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle po dvou gólech

Start utkání byl přímo raketový. Hned v 1. minutě zahrávali domácí roh. Na něj si krásně naskočil Aleš Řezáč a domácí rychle vedli. Hned ve 3. minutě však hosté dokázali vyrovnat. Centr z pravé strany pěkně trefil Matuška a střelou z malého vápna nedal brankáři Bílíkovi šanci. Do větší šance se dostával Ondřej Březina, ale ztroskotal na domácím brankáři. V 17. minutě se již však radoval, kdy dorazil do branky odražený míč na malém vápně. Do šatny se ale nakonec šlo za nerozhodného stavu, když se dokázal v akrobatické pozici trefil opět Aleš Řezáč. 

Kozojídky ovládly druhý poločas

Druhý poločas začali domácí ve výborném tempu a hned ve 47. minutě se dokázal, po krásné pasu Jakuba Siwiece, prosadit Aleš Tomáštík. Následně mohli domácí odskočit na rozdíl dvou branek, ale střelu Jakuba Siwiece, která již směřovala do prázdné brány, dokázal vracející se hráč hostů vykopnout. V 55. minutě bylo však vyrovnáno. Přiťuknutí Březiny dokázal, po sérii odrazů, na přední tyči využít Červenka. V tuto chvíli se utkání lámalo. Hosté se dostali zpět do hry a v 78. minutě se dostali do vedení. Přímý kop z hranice šestnáctky uklidil k tyči Matuška. Domácí chtěli vyrovnat, ale jejich hra byla křečovitá. Hosté z toho těžili a v 84. minutě dal pátou branku Tomčala. Šestý hřebíček do rakve domácích přidal v 88. minutě z pokutového kopu Patrik Bančák. 

 

Zdroj fotografii: www.facebook.com/skdolnibojanovice 



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Bojanovice
Martin Bohun - hráč SK Dolní Bojanovice: ,,Divákům se utkání muselo líbit, hrálo se ve vysokém tempu, padlo hodně gólů a spousta dalších šancí zůstala nevyužita. K naší smůle se štěstí v rozhodující chvíli naklonilo na stranu soupeře. V závěru jsme už hráli vabank, což Kozojídky využily v potvrzení své výhry"




Sestavy


SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - F. Seják [-] , M. Veselý [-] (81. J. Košutek [-] ) , J. Seják [-] (78. M. Dvořák [-] ) - J. Siwiec [-] , T. Podrazil [-] (87. K. Kučí [-] ) , A. Řezáč [-] , P. Půlkrábek [-] , M. Bohun [-] - A. Tomaštík [-] (78. D. Bohun [-] ) , P. Bohun [-] (67. Z. Kuchyňka [-] )

SK Kozojídky
M. Garaj [-] - T. Hanzelka [-] (42. P. Červenka [-] ) , J. Smištík [-] , J. Matuška [-] , M. Fury [-] , P. Bančák [-] , O. Březina [-] , A. Tomčal [-] , J. Vitek [-] , J. Grabec [-] , J. Petrucha [-]

ŽK: 70. A. Řezáč , 79. F. Seják - 38. J. Smištík .
Místo: D.Bojanovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: VRBOVSKÝ Luděk - ČIKL Bohumil, BŘEZINA Otakar (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.