Strážnice zdolala Bojanovice


Branky


7. T. Lípa , 13. Z. Čech
0

V neděli do Strážnice přijely Bojanovice, které chtěly konečně vyhrát. Na podzim skončilo utkání vítězstvím Strážnice v poměru 4:2. Tentokrát opět uspěla Strážnice svými góly v úvodu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Minulé utkání mezi těmito dvěma týmy skončilo vítězstvím v poměru 4:2 pro Strážnici, kdy Jiskra rozhodla utkání třemi rychlými brankami během deseti minut.  Také v tomto utkání se domácí povedl skvělý vstup do utkání. V 7. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Pěkně umístěnou střelu dokázal brankář Bílík pouze vytlačit na tyčku a dobíhající Lípa již zakončoval do prázdné brány. O pět minut později se domácí prosadili znovu. Lípa se dokázal prosadit po pravé straně, udělal kličku brankářovi a nahrál před prázdnou bránu volnému Čechovi, který se nemýlil. Zaražení hosté se zvedli, začali držet míč častěji na svých kopačkách, ale žádnou větší šanci si nedokázali vytvořit. Domácí útočníci se během první půle dostali ještě dvakrát do samostatného brejku, ale Bílík dokázal šance zlikvidovat. Poločas tak skončil 2:0.

Bezbrankový druhý poločas

Druhou půli začali lépe hosté, ale za celý poločas si nedokázali žádnou vážnější šanci vytvořit. To samé můžeme řící i Strážnici, které si také bohužel nevytvořila žadnou nebezpěčnou šanci. Utkání tak skončilo za stavu 2:0 pro Strážnici, která tak jde za postupem. Přístí kolo Strážnice přivítá na hřistě KEN Veselí. Bojanovice doma přivítají Kozojídky, kde budou chtít napravit prohru.

 

Zdroj fotografii: www.facebook.com/skdolnibojanovice



Ohlasy k zápasu



SK Dolní Bojanovice
Jan Bílík - brankář SK Dolní Bojanovice: ,,Domácí měli skvělý vstup do zápasu a během prvních patnácti minut utkání de facto rozhodli. I když jsme měli ve druhé půli po většinu míč na svých kopačkách, nedokázali jsme domácího brankáře vážněji ohrozit''.



Sestavy


TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - Z. Čech [-] , P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , L. Mička [-] (74. M. Popelka [-] ) , Z. Vávra [-] , K. Paška [-] (86. M. Tomeček [-] ) , P. Chlud [-] (89. Š. Hadač [-] ) , J. Černoch [-] (46. J. Varsamis [-] ) , T. Lípa [-] , J. Gajda [-]

SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - J. Seják [-] , A. Řezáč [-] (78. J. Košutek [-] ) , F. Seják [-] , M. Veselý [-] - K. Kučí [-] (46. P. Bohun [-] ) , M. Bohun [-] , P. Půlkrábek [-] , J. Siwiec [-] - A. Tomaštík [-] (84. V. Blaha [-] ) , Z. Kuchyňka [-]

ŽK: 65. P. Chlud , 74. J. Varsamis - 62. A. Řezáč .
Místo: Strážnice-tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Jakub - HLAVINKA Lubomír, VOJTEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.