4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážnice si pohlídala vedení a získala další tři body


Branky


6. L. Mička , 53. J. Mašina (p.) , 73. T. Lípa , 83. T. Lípa - 26. Z. Pazderka
0

V 19. kole Okresního přeboru Strážnice přivatala Svatobořice-Mistřín, domáci favorité nezaváhali a brali všechny tři body, když si pohlídali a navýšili skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Začátek zápasu byl velmi nervozní. Gólově začal favorizovaný domací tým, kdy dal po chybě při rohovém kopu gól Lukáš Mička, který to měl jednoduché když se k němu míč odrazil před branku. Hosté však začali taky hrát. Zápas se tak srovnal a byl to vyrovnaný zápas, plný šancí z obou stran. Ale do poločasu se už dokázaly prosadit jen Svatobořice. V 26. minutě se prosadil hostující Zděněk Pazderka, který se dostal po sám před brankáře a svou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Tenhle stav zůstal až do poločasu.

Strážnice třikrát skórovala

Druhý poločas začal vyrovnaně do doby, kdy hostující hráč fauloval ve vápně. Penaltu si vzal na starosti Jiří Mašina, který nazaváhal a penaltu jednoznačně proměnil. I přesto byla hra poté vyrovnaná. Svatobořice mohli vyrovnat, když na brankaře šel ze strany sám hostující utočník. Bohužel pro hosty, tuhle šanci neproměnil. A tak začli úřadovat domací, když se v 73. minutě prosadil nejlepší střelec soutěže Tomáš Lípa. O chvíli pozdějí se znovu dostal do šance domácí utočník Tomáš Lípa, který opět nezklamal a dal svůj druhý gól v zápase. Po těchto gólech hráli hlavně domácí, kteří si pohlídali svoje vítěství. Zápas tak skončil 4:1. Další kolo Strážnice zajíždí do Kostelce a Svatobořice doma přivítají Kozojídky. 



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Svatobořice-Mistřín
pan Svozil - trenér Svatobořic: První poločas byl vyrovnaný, ale druhý poločas byli lepší domácí. Myslím že rozhodla zbytečná penalta a my jsme bohužel nedokázali vyrovnat na 2:2.



Sestavy


TJ Jiskra Strážnice
M. Píža [-] - J. Varsamis [-] (74. M. Tomeček [-] ) , P. Harašta [-] , J. Mašina [-] , L. Mička [-] (84. J. Konečný [-] ) , Z. Vávra [-] , K. Paška [-] , P. Chlud [-] (69. M. Popelka [-] ) , Z. Čech [-] (37. P. Běloch [-] ) , T. Lípa [-] (86. Š. Brákora [-] ) , J. Gajda [-]

SK Spartak Svatobořice-Mistřín
F. Dvořák [-] - V. Hála [-] , J. Lunga [-] , D. Lunga [-] , Z. Pazderka [-] , P. Hajný [-] , J. Michna [-] , S. Pekárek [-] , L. Lunga [-] , P. Macháček [-] (79. R. Firtl [-] ) , Z. Koch [-] (25. P. Šimeček [-] )

ŽK: 40. L. Mička - 65. D. Lunga , 70. P. Macháček .
Místo: Strážnice-tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KORDULA Adam - HRBÁČEK Josef, MORAVČÍK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.