Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedenáct branek bylo k vidění v Číměři


Branky


5. J. Záhorka , 26. T. Láf , 34. R. Sehner , 44. J. Záhorka , 51. P. Drábik , 56. P. Drábik , 61. P. Drábik , 83. M. Feytl - 59. M. Zavadil , 66. O. Šetka (p.) , 77. Z. Mládek
0

Číměř posílená o několik hráčů z Nové Bystřice přivítala Klikov. Hosté na jaře předvádí skvělé výkony a dalo se očekávat, že bude utkání hodně vyrované. Konečný výsledek ovšem překvapil nejen přítomné diváky, ale i samotné hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Hosté z Klikova přijeli do Číměře bez několika hráčů sestavy a utkání také podle toho vypadalo, ale pěkně popořadě. Začátek utkání byl v celku vyrovnaný, jenomže Klikov příliš brzy inkasovali, což domácí ještě více povzbudilo. První branka přišla už v 5. minutě, postaral se o ní Jan Záhorka - 1:0. Po snaze o vyrovnání Klikov zbytečně otevíral obranu a domácí toho využívali k rychlým brejkům, které taky dokázali proměňovat. Druhou branku poločasu vstřelil Tomáš Láf. Ve 34. minutě přidal třetí branku Robin Sehner a vypadalo to, že je rozhodnuto. Klikovští toho v první půli moc nepředvedli, hlavně v obranné činnosti jim to vázlo a do konce poločasu inkasovali čtvrtou branku, o kterou se postaral opět Jan Záhorka. Do kabin se tak odcházelo za pohodlného vedení domácího týmu. Hosté měli rozhodně o přestávce o čem přemýšlet.

Klikov debakl neodvrátil, Drábik vystřelil hattrick

Do druhého poločasu šla Číměř s lehce prostřídanou sestavou, ale i tak Klikov nedokázal zastavovat rychlé brejky soupeře. Domácí si dělali se soupeřem co chtěli, což také vyústilo v dalším branku, která přišla v 51. minutě, postral se o ní Pavel Drábik - 5:0. O pět minut později už to bylo o šest branek. Další zářez na číměřskou pažbu zaznamenal opět Pavel Drábik. Po těchto obdržených brankách to vypadalo na pořádný debakl. Poté domácí trošku polevili, takže i hostům se podařilo vstřelit nějaký gól, ten vstřelil Michal Zavadil. Další následné šance klikovští neproměnili a tak přidal svou třetí branku v zápase Pavel Drábik - 7:1. Skóre se měnilo opět v 66. minutě to se trefil klikovský záložník Ondřej Šetka z pokutového kopu - 7:2. Poslední branku Klikova vstřelil Zdeněk Mládek a to bylo všechno co jim domácí dovolili. Definitivní tečku zápasu dal Martin Feytl v 83. minutě. Výsledek tak skončil hokejovým stavem 8:3. Přítomní diváci se určitě nenudili a k vidění bylo mnoho pěkných branek. Tímto zápasem si klikovští pokazili jinak celkem vydařenou jarní část sezóny. V posledním kole je čekají Slavonice, žádný lehký soupeř, takže snad předvedou lepší výkon a se sezónou se rozloučí důstojně. Zápas řídil sudí Petr Nedvěd.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Do utkání jsme šli v dosti oslabené sestavě a s obavami, což se v zápase také projevilo. Začátek byl v celku vyrovnaný, jenomže jsme příliš brzy inkasovali, což domácí ještě více povzbudilo. Po snaze o vyrovnání jsme zbytečně otevírali obranu a domácí toho využívali k rychlým brejkům, které taky dokázali proměňovat. My jsme toho v první půli moc nepředvedli, hlavně v obranné činnosti nám to vázlo a tak jsme šli do kabin za hrozivého stavu 0-4. Do druhého poločasu Číměř prostřídala sestavu, ale i tak jsme nedokázali zastavovat rychlé brejky soupeře. Po dalších dvou obdržených brankách to vypadalo na pořádný debakl. Poté domácí trošku polevili, takže i nám se podařilo vstřelit nějaký gól a ještě další šance jsme neproměnili. Náš výkon v tomto utkání byl velmi špatný, takže nikdo z hráčů si nezaslouží pochvalu. Tímto zápasem jsme si pokazili jinak celkem vydařenou jarní část sezony. V posledním kole nás čekají Slavonice, žádný lehký soupeř, takže snad předvedeme lepší výkon a se sezonou se rozloučíme důstojně.



Sestavy


Sokol Číměř
M. Plánka [-] - J. Feytl [-] , R. Sehner [-] , M. Veith [-] (70. J. Jehnět [-] ) , J. Záhorka [-] (46. R. Prager [-] ) , Z. Beneš [-] , T. Láf [-] (46. P. Drábik [-] ) , M. Feytl [-] , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , P. Nižník [-]

TJ Blesk Klikov
K. Brabec [-] (46. R. Fruhauf [-] ) - M. Mužík [-] , M. Zavadil [-] , O. Šetka [-] , T. Hanes [-] - Z. Mládek [-] , V. Čapek [-] , T. Špulák [-] , D. Melichar [-] - D. Wollner [-] , R. Plucar [-] -

ŽK: 15. J. Záhorka , 37. P. Nižník , 65. Z. Beneš , 67. Z. Březina .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - POUZAR Martin (N), BEDNÁŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.