3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly si vyšláply na rezervu Řečice


Branky


0

Domácí Novosedly přivítali rezervu Kardašovy Řečice na svém hřišti a už od první minuty zápasu vedly. Novosedelské mužstvo přidalo ještě dvě branky a zápas v pohodě dovedli k vítěznému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut rozhodlo poločas

Domácí mužstvo Novosedel začalo utkání jak nejlépe mohlo. Hned v 1. minutě prolétl po pravé straně Martin Hladílek a přízemní střelou zpoza vápna otevřel skóre utkání - 1:0. Po chybě v obraně se také osmělili hosté, ale Zavadil střílel nad branku. Poté pěkně přenesl hru na druhou stranu Voldřich na Neumanna, tomu se ale nepovedlo dobře trefit balon. V 19. minutě se domácí dočkali podruhé. Daniel Kroupa nastřelil tyč, balon se odrazil znovu k němu a jeho druhá zblokovaná střela zapadla za záda řečického gólmana Mikloše. Do konce poločasu měl dvě velké šance Hladílek a na straně hostů Zavadil. Minutu před půlkou střílel těsně nad branku Poborský. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácího mužstva.

Domácí berou tři body

Hned po poločase měl dvě šance opět aktivní Hladílek. V 54. minutě si Poborský obhodil hostujícího obránce, postupoval sám na branku, ale při střele se zranil a musel vystřídat. Třetí branka přišla v 71. minutě, střídající Fryš vybídl zpětnou nahrávkou ke střele Martina Neumanna a ten se z 25 metrů trefil krásně pod břevno. V posledních patnácti minutách se dostali do hry hosté. Dvakrát situaci vyřešil brankář Malý. Na 3:1 upravoval v poslední minutě hlavou David Kočí, ale na víc se už hosté nezmohli a opět si komplikují cestu za záchranou v soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Brankou hned v první minutě jsme se uklidnili. Na začátku zápasu jsme byli aktivnější, což nám po dvaceti minutách vyneslo druhý gól. Dobře hráli všichni, aktivní byli hlavně Hladílek a Voldřich. Ze strany hostů hrozil pouze Zavadil, který byl ale na všechno sám. Třetí gol znamenal, že body zůstanou doma. Velká škoda, že se opět zranil Poborský a utkání také nedohrál Nohava, takže příští zápas asi nastoupí i trenéři. Sezonu dohráváme už pouze s jedenácti hráči, takže chci všechny pochválit za bojovnost a předvedený výkon.

FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Chtěl bych poděkovat všem co jeli a chtěl bych odpustit těm, co nás zas nechali ve štychu. Jinak jsme neodehráli špatný zápas, dostali jsme opět dva hloupé góly které nás posadili. Třetí zápas v řadě chyběl gólman, to se pak těžko hraje. Jinak zápas pěkný, vyrovnaný, dobře odpiskaný..



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , P. Kreim [-] , D. Šmíd [-] - R. Poborský [-] (55. P. Průcha [-] ) , D. Kroupa [-] , M. Neumann [-] , M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] - T. Nohava [-] (68. P. Fryš [-] )

FK Kardašova Řečice 1922 B
D. Mikloš [-] - R. Vyhlídka [-] , F. Sedláček [-] , J. Vosecký [-] - F. Markes [-] , M. Zeman [-] - L. Zápotoka [-] - P. Smrž [-] , T. Zavadil [-] , D. Kočí [-] , F. Mach [-]

ŽK: 89. P. Průcha .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HONZÍK René - NAGY Pavel (N), VACEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.