Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:00

23.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou rezervních týmů vyhrála Řečice


Branky


0

Domácí mužstvo Řečice přivítalo rezervu Suchdola. Favoritem zápasu byli bezesporu hosté, ale utkání nezvládli a domů odjeli s prázdnou. Tento výsledek opět zamotává boj o záchranu a bude zajímavé to dál sledovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka Zemana rozhodla poločas

Domácí mužstvo Kardašovy Řečice bojuje o udržení v soutěži a proto potřebovalo v tomto zápase nutně bodovat. Hostům ze Suchdola se na jaře poměrně daří a hrají v klidném středu tabulky, přesto začátek utkání patřil domácím, kteří začali aktivně, dobře bránili a vytvořili si několik slibných šancí. Do vedení se domácí dostali poměrně brzo. Už v 5. minutě se prosadil po dorážce Miroslav Zeman. O chvíli později nastřelili hosté pouze tyč, která byla v součtu jejich příležitostí poměrně málo. Poté přišlo zranění obránce Jana Voseckého, kterého zaskočil Houska, jenž přijel na poslední chvíli a začal v suchdolské obraně dělat nebezpečný vítr. Do konce poločasu už diváci branku neviděli a tak skončil jednobrankovým vedením řečického mužstva. Druhý poločas byl otevřený pro oba týmy, i když herně hosté určitě nepřesvědčili.

Řečice si tři body urvala pro sebe

Začátek druhého dějství se nesl opět v režii domácího mužstva, které poslal do dvoubrankového vedení už ve 49. minutě Karel Janeček, ten se dostal po pěkné akci až hostujícímu brankáři a nekompromisní střelou zvýšil násko svého mužstva. O deset minut později se dostal ke střele Pavel Vosecký, prostřelil vše co mu stálo v cestě a zvýšil vedení řečického mužstva na rozdíl třídy. Zbytek poločasu se dohrával v klidném tempu a vypadalo to, že už žádné drama nepřijde. Naopak Řečice přidala ještě čtvrtou branku, když se trefil Pavel Houska po pěkném přihrávce Zápotoky. Na konci zápasu upravil kosmeticky skóre Vladimír Soudek. Domácí mužstvo Řečice tak bralo všechny body a bude ještě bojovat o setrvání v soutěži. Zápas řídil sudí Petr Nedvěd.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Jsem rád, že jsme konečně vyhráli a předvedli slušný výkon. Bohužel nás bylo opět málo a kdyby nepřijel 12-tý hráč, hráli bychom po zranění Vosy v deseti a těžko bychom mohli myslet na úspěch. Celý tým podal dobrý výkon, obrana dobře bránila, záloha bojovala a útočníci byli nebezpeční. Tak to má být. Uvidíme, co předvedeme příští týden, zbraně ještě rozhodně neskládáme.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Co k tomu říct, v tomhle zápase jsme byli u všeho pozdě, nevycházeli nám individuální akce, když některá vyšla, byla zastavena praporkem nebo střelou, kterou vždy zablokovala domácí obrana. Jinak domácí vstřelili gól téměř ze všeho, ale i přesto byli o hodně lepším mužstvem, byli více aktivnější a více bojovali. Když k tomu přičteme, že rozený střelec (já) zůstal na lavičce, vlastně musel mávat, tak se asi nic jiného čekat nedalo :-D



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
D. Mikloš [-] - K. Janeček [-] , J. Vosecký [-] (32. T. Houska [-] ) , R. Vyhlídka [-] , F. Sedláček [-] - M. Zeman [-] , F. Markes [-] - L. Zápotoka [-] - F. Mach [-] , P. Vosecký [-] , R. Porochoňski [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] , R. Gorný [-] , V. Soudek [-] , M. Prášil [-] , P. Krejčí [-] , M. Havelka [-] (68. J. Kollmann [-] ) , T. Kamiš [-] (61. D. Trmal [-] ) , T. Záruba [-] , M. Matějček [-] , L. Chládek [-] (46. D. Čáp [-] ) , M. Čáp [-]

ŽK: 74. M. Zeman , 75. P. Vosecký - 21. P. Krejčí .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - NOVÝ Zdeněk (N), TRMAL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.