Novosedly zabraly a vyhrály, Hladílek zařídil tři body


Branky


0

Obě mužstva potřebovali v utkání bodovat. Na jaře se ani jednomu příliš nedaří. Domácí postrádají bojovnost a hostům zase chybí několik zraněných hráčů. V zápase byli hosté šťastnější díky dvěma trefám Hladílka v rozmezí dvou minut a dokázali urvat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branky nepřinesla

Hostujcící mužstvo z Novosedel přijelo na utkání ve Stráži chudší o další dva hráče základní sestavy a do poslední chvíle netušili, zda utkání vůbec odehrají. Naštěstí pro ně se zápas odehrál a oba mančafty tak mohli zabojovat o důležíté body. První poločas se odehrával většinou mezi vápny. Velkou šanci měli domácí ve 22. minutě, kdy jejich střelu vyplácl gólman Malý s vypětím všech sil na roh. Ze strany Novosedel stojí za zmínku pěkná střela Voldřicha. První dějství bylo určitě na šance a branky chudší a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu a druhá část zápasu byla otevřená pro obě mužstva.

Hladílek rozhodl o výhře Novosedel dvěma góly

Druhý poločas začali lépe hosté. Tři minuty po půlce nastřelil T. Nohava zblízka tyč. Poté po trestném kopu mířil hlavou domácí P. Přílepek jen těsně nad břevno. Zápas se lámal okolo sedmdesáté minuty. Nejprve po rohu Kroupy se hlavou trefil Martin Hladílek a hned za minutu se po centru od Doktora opřel volejem do míče opět Hladílek a zvýšil na 2:0 pro hosty. Chvíli na to po šanci P. Přílepka vykopával míč z prázdné branky D. Šmíd. Pak ještě střílel těsně nad branku D. Přílepek. Chvíli před koncem střílel nebezpečně Doktor, ale jeho pokus též jen těsně minul konstrukci strážské brány. Domácí skórovali až v samém závěru, kdy se po rozehrané standardce trefil Libor Nohava. Branka ale žádné drama nepřinesla a tak si Novosedly odvezly všechny body a na jaře poprvé vyhráli.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Hostující celek odehrál tradiční derby bez celé řady svých největších opor, přesto se mu podařilo poprvé na jaře naprosto zaslouženě zvítězit. Chléb se začal lámat hned v úvodu druhé půle. Nejprve T. Nohava sám před prázdou bránou mířil jen do tyče. Poté již přišly velké chvíle Hladílka, jenž v rozmezí 2. minut dvěma parádními góly zápas rozhodl. Naše mužstvo pak utkání dohrálo odevzdaně a snižující gól L. Nohavy v nastaveném čase již nic neřešil.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Jestli jsme minulé zápasy odehráli nekompletní, tak tohle byla přímo katastrofa. Před utkáním nám vypadli další dva lidi a až na hřišti ve Stráži jsme zjišťovali jestli nás bude vůbec jedenáct. První poločas byl vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách. Druhý jsme byli už asi lepší. Velkou šanci měl T. Nohava, který trefil tyč. Zápas jsme rozhodli dvěmi trefami Martina Hladílka, které vměstnal do dvou minut. Domácí skórovali až v úplném závěru. Všem co nastoupili patří dík za odmakaný zápas a vydřené tři body, které znamenali první jarní vítězství. Velká úleva a oddechnutí! Obranu a vlastně celé mužstvo řídil na jaře výborně hrající Kreim.



Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BICEK Roman - FILO Zdeněk, NERUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.