V. Bašta 65. (p.)
1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice se s krajem rozloučila porážkou


Branky


65. V. Bašta (p.) - 14. T. Maxa , 26. P. Tůma , 38. P. Tůma , 43. J. Veselý , 73. T. Maxa
0
Břilice v pohodě přehrály Stropnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jasně pro Břilice

   Takovou perličkou je, že hosté dorazili k zápasu v zelených dresec zatím co domácí už se rozcvičovali ve své tradiční zeleno červené kombinaci. Všek dresů v černé barvě hostům vypůjčili. Nezaujatý divák tak mohl sledovat souboj dvou Hraničářů. Do zápasu vstoupili aktivněji hosté. Už v první minutě dostal pas do křídla Veselý a dával míč před bránu. Koktavý sice přihrávku minul, ale domácí dokázali nebezpečí zažehnat. V další minutě Szypula odkopával prakticky z brankové čáry. V 5. minutě našla přihrávka středem Tůmu, ale ten trefil jen vyběhnuvšího Josefíka jenž vytěsnil na roh. O dvě minuty později se domácí brankář znovu vyznamenal. Szypula minul centr zprava a domácí gólman vyrazil střelu osamoceného hráče hostů znovu na roh. Po necelé čtvrt hodině vybojoval Kolář s Maxou míč na Szypulovi. Kolář míč zatáhl nacentroval do vápna a Maxa se mohl radovat, 0:1. Až potom se nadechla i Stropnice. Pěknou Kořínkovu standartku trefil Hlavou Holej, ale Břilice jeho zakončení zblokovaly. Po chvíli si domácí role otočili a Holej poslal přihrávku Kořínkovi, ten ovšem přeloboval nejen Kopeckého, ale i branku. Ve 21. minutě se po lajně prodral Tošner a ocentroval. Kořínkovu hlavičku na brankové čáře reflexivním zákrokem vyrazil Kopecký. Ve 26. minutě poslal Koktavý těžkou zpětnou přihrávku Staňkovi nad ním balon vybojoval Tůma dostal se ke střele a zvýšil na 0:2. Ve 33. minutě získal na Szypulovi míč Kučera nacentroval a míč s problémy uklidil Haňur. O tři minuty později vyslal Holej do křídla Tošnera, ale jeho střelu hosté zblokovali na roh. Ve 38. minutě dlouhý Čutkův nákop před vápnem nedokázal odklidit Staněk. Zaběhl si za něj Tůma a hlavou přehodil Josefíka jenž byl venku z brány. Ve 43. minutě centrovaný míč do vápna odvrátil Haňur hlavou jen k břilickým jenž přihrávkou do vápna vybídli ke skórování Veselého, 0:4.

Čestný úspěch z penalty

   Stropnice začala dobře a krátce po začátku druhé půle hezky přihrával Holej Szypulovi, ten udělal kliku Kopeckému, ale pak se mu míč trochu zamotal a gólman hostí po něm skočil. O chvíli později Szypula prokličkoval do palebné pozice, ale trefil jen soupeřova hráče. Po necelé hodině si Tůma ve vápně udělal kličku pod sebe a vystřelil jen nad. V 64. minutě byl po standardce z půlky hřiště ve vápně faulovaný Kořínek. Nařízenou penaltu bez potíží proměnil Vlastimil Bašta, 1:4. V 70. minutě přiťukl Tošner Lenzovi, který ovšem z dobré pozice mířil jen mimo. Za pár okamžiků trefili hosté břevno domácí brány. Jen o minutu později přiťukl Maxa míč Jiráčkovi. Tomu se balon pokusil vypíchnout Bušta, ale míč se dostal k Maxovi jenž neměl problém zvýšit na 1:5. V závěru ještě Maxa našel osamoceného Koláře, který ovšem střílel vedle.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Začátek nevypadal na to, že dostaneme takový příděl. Měli jsme dvě tutovky, ale bohužel jsme je neproměnili. Postupně se hosté rozehráli a po prvním inkasovaném gólu jsme se sesypali jako domeček z karet. Pak už to bylo jen o tom, kolik dostaneme branek. Úplně jsme to zabalili a modlili se aby už byl konec.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Poslední zápas sezóny jsme chtěli odehrát v klidu a bez nervů, což se, myslím si, povedlo. Od začátku jsme byli aktivnější a šli si pro tři body. Po několika neproměněných šancích se trefil ve 14. minutě Maxa po pěkné křídelní akci a přihrávce Koláře. Ve 26. minutě přešel Tůma od půlky hřiště přes vše co mu stálo v cestě a nekompromisně zavěsil. 0:2. Nákop Čutky z vlastní poloviny proletěl nad hlavami všech a opět Tůma jen hlavou míč prodloužil a přeloboval brankáře domácích. 38. minuta 0:3. Poslední gólová akce první půle proběhla ve 43. minutě, kdy skóroval Veselý. 0:4. Druhý poločas byl ze začátku z naší strany vlažnější, proto se ke slovu dostali i domácí a z penalty za faul ve vápně snížili na 1:4. Posledních asi třicet minut bylo opět v naší režii. V 73. minutě po asi nejhezčí akci zápasu, kdy Jiráček s Maxou vyšachovali celou obranu, do prázdné branky zakončil Maxa. Chtěl bych pochválit celý tým za předvedený výkon v tomto zápase, ale hlavně poděkovat všem hráčům a členům realizačního týmu za celou sezonu, která nebyla jednoduchá, ale zvládli jsme ji.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] , J. Haňur [-] (73. R. Valíček [-] ) , D. Szypula [-] , Z. Staněk [-] (62. D. Lenz [-] ) - R. Tříska [-] (46. V. Bušta [-] ) , M. Bašta [-] , J. Holej [-] - T. Kořínek [-] , M. Tošner [-] , V. Bašta [-]

Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - M. Flaška [-] , J. Kučera [-] , S. Čutka [-] - M. Jiráček [-] , J. Matoušek [-] , J. Veselý [-] (69. M. Nehoda [-] ) , J. Kolář [-] - P. Tůma [-] , T. Maxa [-] - O. Beníšek [-]

ŽK: 74. D. Lenz .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrovátka Jan - SCHWARZ Rudolf, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.