T. Mareš 9.
T. Mareš 59.
D. Bednář 70. (p.)
T. Mareš 87. (p.)
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poloexhibici vyhrála Včelnice nad Olešnicí. Za domácí nastoupil i pětašedesátiletý bývalý trenér Pudil!


Branky


9. T. Mareš , 59. T. Mareš , 70. D. Bednář (p.) , 87. T. Mareš (p.)
0
Včelnice o třídu přejela Olešnici.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle pro Včelnici

Oba týmy poznamenala absence několika hráčů, a tak sestavy měly daleko k obvyklým základním jedenáctkám. Domácí Včelnice to pojala možná i trochu jako recesi a nechala hrát v základu téměř půlhodinu bývalého trenéra pětašedesátiletého Jana Pudila, nejstaršího hráče soutěže. Šance byly na obou stranách, přesto se jevila lépe domácí Včelnice. V prvním poločase z toho domácí vytěžili jen vedení 1:0. To se po nákopu za obranu a kličce Krauskopfovi poprvé v zápase prosadil už v 9. minutě Mareš. Víc gólů diváci v prvním dějství neviděli. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí za stavu 1:0.

Mareš dvěma penaltami zkompletoval hattrick

   Ve druhém poločase byla patrnější kvalita zimní přípravy a tréninkového vytížení obecně. Olešnice postupně začala ztrácet a po necelé hodině hry zvýšil po brejku a křižné střřele na 2:0 znovu Mareš. Hosté také měli možnosti korigovat. Dvacet minut před koncem byl ve vápně faulován Pacholík a kapitán Bednář nařízenou penaltu proměnil a Včelnice vedla 3:0. V 87. minutě viděl sudí Syrovátka faul ve vápně na Matějku. Druhou penaltu v zápase proměnil Mareš, zkompletoval hattrick a tím i pečetil výsledek na 4:0 pro Včelnici. V příštím kole se letošní mistři utkají s o záchranu bojujícími Brorovany. Prakticky ve stejné situaci jako Borovany jsou České Velenice se stejnými body, jež zavítají právě do Olešnice.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Radek Vajda (trenér domácí): Nastoupili jsme v hodně kombinované sestavě a první poločas to byl takový pouťák. Od Olešnice jsem očekával trochu víc, když má za sebou povedenou šňůru zápasů. Po delší době jsem si zahrál já a třeba i můj pětašedesátiletý předchůdce Jan Pudil. Ve druhém poločase hosté odpadli fyzicky. Našim nejlepším hráčem byl Tomáš Mareš.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Domácí vyhráli po zásluze, ale myslím, že je to pro nás kruté a góla nebo dva jsme měli dát. Nastoupili jsme v kombinované sestavě, ale kluci se snažili a bojovali. Včelnice má velmi silný tým, jenž nás přestřílel. Byly tam i věci, které si myslím, že na zápas nepatří, ale nechci to blíže komentovat. Dobrý zápas odehrál Kačírek a Lechner.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - K. Barva [-] , R. Vajda [-] , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] - M. Hornát [-] (75. L. Cypra [-] ) , T. Mareš [-] , Z. Didek [-] , D. Bednář [-] , J. Pudil [-] (27. J. Matějka [-] ) - S. Pacholík [-] (70. D. Matějka [-] ) -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - J. Lust [-] , S. Drtina [-] , M. Lechner [-] , R. Jindra [-] - M. Buřič [-] , M. Hanzal [-] , R. Horelica [-] , T. Kačírek [-] - R. Brousek [-] (60. L. Picek [-] ) , L. Burda [-] (70. D. Jindra [-] ) -

ŽK: 38. R. Vajda - 58. L. Burda , 89. T. Kačírek .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Syrovátka Jan - DEVERA Radek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.