0:1
(0:1)
28. J. Havel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice veze výhru z Velenic


Branky


28. J. Havel
0
Velenice hrály celý zápas proti deseti a přesto prohrály
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení a jediný gól zápasu

   Zápas začal velmi nešťastně pro hosty Bystřice. Už ve druhé minutě mířil osamocený Mikudim sám na Tesaře, ale zhruba metr před vápnem mu zapovězeným způsobem vystavil stopku Nováček. A rozhodčí Svoboda vytáhl z kapsičky červenou kartu. Po dvou minutách hry tedy hostující obránce pod sprchy zřejmě nezamířil, ale musel opustit hrací plochu. Velenickým se proti deseti hráčům dýchalo lépe a měli optickou převahu. Hosté ovšem neskládali zbraně a snažili se kombinovat. Asi největší šanci domácích měl v první půli Kotrba, který ovšem ztroskotal na Tesařovi. Trochu paradoxně tak udeřilo na druhé straně. Po necelé půlhodině hry šli do souboje s hlavičkujícím Havlem dva domácí obránci. Bystřický útočník si nimi poradil a následnou střelou poslal hosty do vedení, 0:1. Více zajímavého první poločas nepřinesl a tak domácí odcházeli do šaten sice s početní výhodou, ale i s jednogólovým mankem.

Druhý poločas gól nepřinesl

   Ve druhém poločase byla převaha domácích ještě o něco výraznější. Lokomotiva si vypracovala větší tlak, ale po šancích Mikudima nebo Jandy se gólově neurodilo. Hosté se k ohrožení Průši prakticky nedostávali. Co pro ně bylo však důležitější, že nedovolil velenickým korigovat a odváží si tři body. V příštím kole zavítá trápící se velenická Lokomotiva na hřiště Dolního Bukovska. Nová Bystřice se drží druhé Lomnice a odskočila čtvrtému Lišovu, který prohrál. V příštím týdnu zavítá na půdu bystřických nováček z Olešnice.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): Po vyloučení jsme měli územní převahu. Po chybě v obraně jsme inkasovali jediný gól zápasu. Ve druhém poločase jsme měli více šancí, tlačili jsme a byli lepší, ale bohužel jsme gól nedali. Dneska by si pochvalu zasloužil Mikudim jenž bojoval.

TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu hosté ): S třemi dorostenci v základu byl začátek hodně divoký, hned v 1 či 2 minutě jsme přišli o vyloučeného Ondru Nováčka. Velenice měli logicky víc míč na svých kopačkách, ale jedinou loženku chytil Kotrbovi Tesař. Nám se i v 10 relativně dařilo kombinovat a dostávat se dopředu, ale šance z toho nebyla. Chvíli před půlí si Havel uhrál hlavičku, zorientoval se lépe než dva stopeři a střelou z vápna nás dostal do vedení. Ve druhé půli už se nám tolik nedařilo držet míč, čemuž nepomohlo ani nucené střídání Frühaufa. Domácí měli nějaké střely, jednu, dvě větší šance, ale dokázali jsme to udržet. Super odmakané utkání od všech našich hráčů a tři body z venku.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
Z. Průša [-] - K. Macho [-] , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] , J. Bittengl [-] - M. Filip [-] (79. Š. Filo [-] ) , V. Samec [-] , J. Kotrba [-] (85. M. Břenek [-] ) , P. Sokol [-] (59. P. Bambule [-] ) - K. Janda [-] , R. Mikudim [-] -

TJ Jiskra Nová Bystřice
M. Tesař [-] - Z. Steklý [-] , O. Nováček [-] , Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] - D. Frühauf [-] (60. M. Veith [-] ) , T. Dvořák [-] (89. J. Kaiseršot [-] ) , J. Strejček [-] , M. Feytl [-] - V. Brabec [-] (68. F. Náprava [-] ) , J. Havel [-] -

ŽK: 43. J. Kotrba - 35. V. Brabec . ČK: 2. O. Nováček .
Hráči zápasu: R. Mikudim .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Jan - ROUS Zdeněk, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.