1:1
(0:0)
82. J. Havel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice se podělily o body s Bystřicí


Branky


53. T. Skála - 82. J. Havel
0
Bystřice ze dvou střel na branku vytěžila bod
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

   Hosté z Nové Bystřice se dostavili k zápasu pouze s jedenácti hráči. Navíc si hostující Náprava krátce po začátku hry poranil kotník a nemohl se plně zapojit. Domácí Slovan od úvodních minut druhý tým tabulky zastínil. Hosté se k ohrožení břilické branky prakticky nedostávali a jejich snaha končila před pokutovým územím domácích. Břilice si sice šance vypracovaly, ale nedokázaly je proměnit. Poločas tak skončil ke smůle domácího týmu bezbrankovou remízou. 

Hosté v závěru srovnali

   Druhá půle se odehrávala prakticky ve stejném duchu jako ta první. Ale už po osmi minutách hry domácí protrhli střeleckou smůlu a vedli 1:0. Stejně jako v minulém utkání v Borovanech se mezi střelce zapsal brankář divizní Třeboně v útoku Břilic Skála. Zvýšit vedení se domácímu celku už nepodařilo. Naopak v 82. minutě snad z první střely na branku hosté vyrovnali. Na přihrávku středem hřiště si naběhl Havel a zařídil bystřickým bod. V závěru měli pak hosté k dispozici zajímavou standardku, ale s ní si Kopecký poradil. Břilice jsou tak po podzimu nejlepším nováčkem soutěže. Přezimují na devátém místě se ziskem 16ti bodů. Nová Bystřice také zvládla podzimní část nad očekávání. Za čtrnáct kol získala 30 bodů a patří jí druhé místo v tabulce.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Před utkáním jsem řekl, že by bod z dnešního zápasu pro nás měl cenu zlata. Ale bohužel po zápase je to pro nás ztráta, protože jsme byli po celý zápas jednoznačně lepší. Jenže se potvrdila naše bolest v celé sezoně, proměňování šancí. Dali jsme pouze jeden gól. A na tak hubené vítězství my, bohužel, vyhrát neumíme. Vždy totiž uděláme chybu, kterou soupeř potrestá. Nemůžu klukům vytknout bojovnost. Všichni zápas odmakali, ale máme "jen" bod. Soupeř přijel pouze v jedenácti, ale ze dvou střel na branku za zápas bod získal.

TJ Jiskra Nová Bystřice
František Náprava ( hráč hosté ): Přijeli jsme na zápas jen v jedenácti. Po chvíli jsem si zvrtnul kotník, takže jsme hráli prakticky v deseti. Na mokrém terénu nám vázla kombinace a naše akce končili na vápně soupeře. Navíc domácí byli všude dříve. Ve výsledku jsme za bod rádi. Navíc máme po podzimu třicet bodů a s tím nikdo nepočítal, takže vládne velká spokojenost.



Sestavy


Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - P. Jiráček [-] , O. Beníšek [-] (74. T. Houdek [-] ) , M. Flaška [-] , M. Nehoda [-] - P. Tůma [-] , R. Kroupa [-] (66. J. Kučera [-] ) , M. Jiráček [-] , J. Matoušek [-] - I. Redžepi [-] , T. Skála [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - F. Náprava [-] , T. Dvořák [-] , P. Bobál [-] , Z. Beneš [-] - M. Feytl [-] , D. Frühauf [-] , P. Drábik [-] , L. Kuchař [-] - Z. Březina [-] , J. Havel [-]

ŽK: 40. M. Flaška - 31. Š. Prinz , 47. M. Feytl , 68. P. Bobál , 75. F. Náprava .
Místo: Břilice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlík Vojtěch - ERNST Martin - HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.