V. Kosík 17.
V. Kosík 23. (p.)
V. Kosík 29.
V. Kosík 64. (p.)
4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosík čtyřmi góly zničil Malšice


Branky


17. V. Kosík , 23. V. Kosík (p.) , 29. V. Kosík , 64. V. Kosík (p.)
0

Jednoznačný zápas se odehrál o víkendu v Chyškách, kam přijel remízový král z Malšic. Chyšky ale v utkání dominovali a zvítězily už díky první půli, kterou vyhrály 3:0. Poté přidaly ještě jednu branku a po vítězství 4:0 se bodově dotáhly na svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly Kosíka v první půli rozhodly

Úvod utkání příliš fotbalové krásy nenabídl. Na obou stranách byla spousta nepřesností. První zajímavější příležitost přišla v sedmnácté minutě, kterou hned domácí dokázali zužitkovat. Malšice ztratily míč na polovině hřiště a toho využil domácí Václav Kosík, který střelou na zadní tyč prostřelil Malechu, který zaskakoval v brance za Lutovského. Malšickým se podařilo vyrovnat. Trefil se Neužil, ale kvůli ofsajdu branka nebyla uznána. Ve 23. minutě přišly další vzrušující chvilky. Domácí šli do brejku, následoval Rejlkův faul a rozhodčí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil opět Václav Kosík a bez problémů proměnil a zvýšil tak na 2:0. Malšice s výsledkem chtěly něco udělat a vytvořily si dvě zajímavé šance. Švecům centr neproměnil v gól Čech, a když už Václav Král gólmana domácích prostřelil, zaskočil za něj na brankové čáře jeden z obránců. Chyšky tak zvýšily na 3:0. Hattrick zkompletoval Václav Kosík, který se od postranní lajny prokličkoval až do pokutového území a střelou k tyči upravil skóre už na 3:0. Malšice mohly v závěru snížit, ale tečovaná střela Václava Kráma skončila na tyči.

Kosík přidal i čtvrtou branku

Hostující fotbalisté se snažili s výsledkem něco udělat a do druhého poločasu vstoupili aktivněji, jenže územní převahu nedokázali přetavit v nějakou vážnější šanci, natož v branku. A tak přišla 63. minuta a souboj na hranici šestnáctky. Hostujícímu Rejlkovi byl odpískán faul a k tomu navíc už druhá penalta. Hostující borec to psychicky nevydržel, řekl rozhodčímu, co si o situaci myslí, dostal druhou žlutou kartu a byl poslán předčasně do sprch. I k druhé penaltě se postavil Václav Kosík a i podruhé ji dokázal s přehledem proměnit. Vstřelil tak už svou čtvrtou branku v utkání. Utkání už se poté spíše dohrávalo a domácí si pohlídali výsledek 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Malšice
Michal Švec (záložník): Domácí byli lepší v produktivitě a dokázali využít svých šancí. My jsme naopak v naších šancích selhali.



Sestavy


FC Chyšky
J. Krause [-] - R. Vačlena [-] , T. Vaverka [-] , O. Brož [-] , S. Čapek [-] - L. Lívanec [-] , V. Kosík [-] (75. M. Hadrbolec [-] ) , M. Kukač [-] (69. L. Souček [-] ) , J. Barda [-] , M. Kosík [-] - T. Turek [-] (65. M. Prášek [-] ) -

TJ Malšice
M. Malecha [-] - V. Rejlek [-] , V. Krám [-] (73. V. Švec [-] ) , M. Švec [-] , O. Roztočil [-] , K. Starý [-] (79. O. Švadlenka [-] ) , D. Čech [-] , M. Tůma [-] , D. Neužil [-] , D. Chvosta [-] , R. Kloc [-] (46. J. Krám [-] )

ŽK: 42. T. Vaverka - 22. V. Rejlek , 51. V. Krám . ČK: 63. V. Rejlek .
Hráči zápasu: V. Kosík .
Místo: Chyšky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍK Vojtěch - SVOBODA Jan, SMRČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.