Vožice jasně potvrdila roli favorita a Božeticím nasázela bůra


Branky


74. F. Čipera (p.) - 4. F. Lorenc , 29. T. Svatek , 39. T. Svatek , 40. F. Lorenc , 62. T. Svatek
0

Zápas, ve kterém jasně dominovali hostující hráči z Mladé Vožice. Ti, hlavně díky podařené první půli, semleli svého soupeře pěti brankami. Domácí skórovali pouze jednou a výsledek se tak zastavil na výsledku 5:1 pro hostující mančaft.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo rozhodnuto

Zápas vyšel Mladé Vožici na jedničku a do vedení se dostala už ve čtvrté minutě. Petr Kukla dostal přihrávku, z jedničky ji poslal za obranu na Františka Lorence a ten střelou kolem gólmana otevřel skóre utkání. To ale nakoplo domácí Božetice a ty se dostaly více do hry. Jenže podruhé skórovala Mladá Vožice. Hosté zahrávali rohový kop, po nacvičeném signálu se dostal k balonu Tomáš Svatek a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Hosté se tak dostali do vedení 2:0. Přišla 39. minuta a skóre se měnilo potřetí. A podruhé v utkání se prosadil Tomáš Svatek. Ten napřáhl zpoza vápna a zvýšil už na 3:0. O minutu později už to bylo dokonce o čtyři branky a zápas byl definitivně rozhodnut. Při chybě domácího stopera se dostal k míči Petr Kukla, předložil před úplně prázdnou branku Františku Lorencovi a ten neměl problém uklidit míč do prázdné branky. To bylo v první půli vše.

Druhý poločas nabídl další dvě branky

Začátek druhého poločasu nabídl vyrovnaný fotbal. Ani jeden z týmů se ale nedostával do výraznějších šancí a tak se skóre opět hnulo až v 62. minutě. Opět skórovali fotbalisté z Mladé Vožice. Opět chyba domácího stopera, tu tentokrát využil Tomáš Svatek, který šel do rychlého brejku a skvělým zakončením zvýšil na 5:0 a završil hattrick. Jedna změna ve výsledku ještě přišla. Hostující gólman Hanzal fauloval v pokutovém území a Božetice měly výhodu pokutového kopu. K té se postavil František Čipera a bezpečně ji proměnil. Zápas už se ale poté pouze dohrával a díky zaváhání Meteoru se Mladá Vožice opět vrátila do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mladá Vožice
Tomáš Svatek (útočník): Do Božetic jsme jeli s jasným cílem zvítězit a odčinit tak tak špatný výkon z minulého týdne. Už před zápasem jsme věděli, že případná výhra nás posune zpět do čela tabulky a k utkání jsme tedy přistoupili velmi zodpovědně a už do poločasu jsme ho rozhodli. Druhý poločas se spíše už dohrával. Příští týden nás čeká Řepeč, kde budeme chtít opět naplno bodovat.



Místo: Božetice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - NOVÁK Roman, PÁVEC Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.