Mladá Vožice zničila Smetanovu Lhotu rozdílem třídy


0

Zápas s jednoznačným průběhem byl k vidění ve Smetanově Lhotě, kam přijela Mladá Vožice. Hosté potvrdili roli jasného favorita a svého soupeře deklasovali rozdílem třídy. Výsledek se nakonec zastavil na skóre 6:0. Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích či oznámkujte jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Prakticky od začátku utkání se hrálo na jednu branku. A to na branku domácích. Smetanova Lhota si vytvořila pouze pár náznaků šancí, ale s nimi si Mladovožičtí poradili. Skóre se otevřelo v jedenácté minutě. Domácí zahrávali rohový kop, míč se dostal k Martinu Kříženeckému, který si obhodil dva protihráče, poslal do brejku Tomáše Písaříka a ten zkušeně prostřelil Duška. Gól hosty nakopl a měli také další šance. Petr Kukla trefil tyč, Martin Kříženecký pálil z přímého kopu nepřesně a Písařík v dobré možnosti trefil pouze obránce. Skóre se tedy měnilo až po půl hodině hry. Kukla našel Martina Kříženeckého, který zvýšil na 2:0. Do konce prvního poločasu už se víc zajímavého nestalo a Mladá Vožice tak šla do šatny s dvougólovým vedením.

 

Mladá Vožice přidala čtyři branky

Hned po rozehrávce skórovali hosté z Mladé Vožice potřetí. Kukla našel nákopem Tomáše Písaříka, který se prosadil podruhé v zápase. Hosté i po třetí brance drželi otěže utkání stále ve svých rukách. Netrvalo tak dlouho a přišla už čtvrtá branka domácích. Předcházela ji pěkná akce, kdy Svatek poslal míč na Kubáleho, ten zatáhl míč po lajně, odcentroval a ve vápně si naskočil nejvýše Petr Kukla, který nedal domácímu brankáři šanci. V 74. minutě dovršili hosté bůra. Písařík šel sám od poloviny hřiště a poté předložil míč Janu Smetanovi, který pohodlně doklepával balon do prázdné branky. Poslední branka padla deset minut před koncem. Kříženecký poslal dlouhý pas za domácí obranu, kde byl Petr Kukla, který zkušeně obstřelil gólmana a dal tak konečnou podobu výsledku na 6:0. Utkání už se poté pouze dohrávalo a hosté si odvezli zasloužené vítězství 6:0 a upevnili si své první místo v tabulce.

 



Místo: Sm. Lhota. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠIKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.