0:1
(0:0)
70. M. Muž
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K vítězství Jistebnice stačila jediná branka


Branky


70. M. Muž
0

Důležité utkání se hrálo na hřišti Chyšek, kam přijela Jistebnice. Bylo to utkání o pomyslných šest bodů, ve kterém byl šťastnější hostující tým, a to i díky červené kartě domácí Bardy z 35. minuty. Jistebnice rozhodla brankou ze 70. minuty a připsala si tři body. Jistebnice se tak odlepila od spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od 35. minuty domácí v deseti

Jistebnice musela řečit několik problémů se sestavou. Do branky musel místo zraněného Ramoviče Kotalík a chyběl jim také Stoszek. První šanci v zápase si tak připsaly domácí Chyšky. Václav Kosík utekl po pravé straně, ale po jeho centru hlavičkoval Turek vedle. Ve čtvrté minutě přišlo velmi sporné rozhodnutí rozhodčího. Tomáš Maňák vyslal do úniku Švába, který udělal kličku domácímu brankáři, byl podtrhnut, ale pokutový kop se neodpískal. Dvanáctá minuta přinesla další hezkou akci Jistebnice. Švec si několikrát narazil se svými spoluhráči a poté prověřil pěknou střelou Krauseho. Ten jeho pokus vyrazil a k dorážce se tak dostal Jan Muž. Ale jeho pokus byl vyražen na roh. Dvě minuty na to opět unikl po lajně Václav Kosík, ale tentokrát se po jeho centru dostal do zakončení Barda. I on ale zakončil mimo tři tyče. Ve 23. minutě centroval skrz vápno Miroslav Maňák, ale na poslední chvíli zastavil celou akci Krause. Nebýt jeho, zakončoval by do prázdné branky Šváb. Tentýž hráč se dostal ke střele o tři minuty později, ale jeho pokus z ostrého úhlu skončil mimo. Ve 35. minutě se dostal po přímém kopu k hlavičce domácí Turek, ale opět mířil nepřesně. V té samé minutě se možná lámal zápas. Barda v přerušené hře strkal do protihráče a po zásluze uviděl červenou kartu. Poločas se přesto dohrál za stavu 0:0.

O výsledku utkání rozhodla sedmdesátá minuta

Na začátku druhého poločasu byli aktivnější hráči Chyšek, ačkoliv hráli pouze v deseti. po hodině hry se jeden z domácíh postavil k přímému kopu, ale jeho pokus skončil dva metry nad brankou. O tři minuty později nachází Miroslav Maňák Jana Muže. Ten ale míč netrefuje a balon se tak dostane k Martinu Mužovi. Ani on ale míč netrefuje dobře a míří mimo. Přišla 70. minuta a rozhodující moment zápasu. Chyšky chybují v rozehrávce, míče se ujímá Jistebnice a od vlastního vápna vybídne dlouhým nákopem ke skórování Jana Muže, který by mohl jít sám. Krause ale včas vybíhá a míč odkopává. Míče se ale na polovině hřiště chopí Martin Muž, který se kličkou zbaví jednoho ze svých strážců a střelou téměř z půlky hřiště posílá míč až do branky. V 78. minutě to mohlo být už o dvě branky. Šváb se chopil míče v pokutovém území a ač byl držen, tak dokázal zakončit a překonat Krauseho, jenže jeden z domácích stoperů vykopává míč na brankové čáře. Dve minuty na to zkoušel štěstí Vačlena, ale jeho střela mířila mimo. Dvě minuty před koncem se skvělým zákrokem prezentoval domácí gólman, který se předvedl proti přímému kopu Jana Muže. Hosté tak zvítězili 1:0.



Sestavy


FC Chyšky
J. Krause [-] - R. Vačlena [-] , J. Barda [-] , O. Brož [-] , S. Čapek [-] - L. Lívanec [-] (86. L. Souček [-] ) , M. Kukač [-] , M. Kosík [-] , T. Vaverka [-] - T. Turek [-] (46. M. Prášek [-] ) , V. Kosík [-] -

1.FC Jistebnice
V. Kotalík [-] - V. Podzimek [-] , M. Muž [-] , M. Maňák [-] , J. Muž [-] , Z. Šváb [-] , T. Maňák [-] , J. Švec [-] , M. Mrzena [-] (46. K. Janouch [-] ) , R. Trpka [-] , P. Bechyně [-]

ŽK: 23. L. Lívanec , 83. T. Vaverka - 10. M. Mrzena , 35. P. Bechyně , 40. V. Podzimek , 65. M. Maňák , 67. T. Maňák . ČK: 35. J. Barda .
Hráči zápasu: M. Muž .
Místo: Chyšky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - ŠKUTHAN Jaroslav, ČERNÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.