3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladá Vožice v azylu nedala Bechyni šanci a posunula se do čela soutěže


Branky


0

První jarní kolo přináší často překvapivé výsledky, ale to nebyl případ utkání Mladé Vožice s Bechyní. Domácí, ačkoliv nehráli na svém stadionu, ale na umělé trávě na Soukeníku, pozici favorit zvládli a zvítězili nakonec poměrně snadno 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší už od úvodních minut

Již úvod zápasu naznačil, jak se bude utkání dál vyvíjet. V podstatě celý první poločas se hrálo na bechyňskou branku a hosté se k ničemu nedostávali. Nutno podotknout, že Bechyně přijela pouze ve 12 lidech. Z počátku utkání ještě koncovka mladovožickým vázla, ale ve 22. minutě se přeci jen dostali do vedení. Duškovu střelu zblokovala hostující obrana, ale k odraženému balonu se dostal František Lorenc a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Mladá Vožice nadále nepouštěla otěže zápasu. Další šanci si připravila ve 35. minutě. Štěpán Kukla zahrával přímý kop, ale jeho střelu dokázal krásným zákrokem vyrazit Makal. K míči se však opět dostal Lorenc, ale v těžké situaci neuspěl. Bechyně se dostala do vážnější šance minutu před odchodem do šaten. Jeden z hostujích útočníků utekl domácí obraně, přehodil Hanzala, ale na brankové čáře za něj naskočil Kubále a hlavou odmítl srovnání skóre.

 

Domácí rozhodli po třech minutách druhé půle

Ve 48. minutě napřáhl z dvaceti metrů Kříženecký, Makal jeho střelu neudržel, k dorážce se dostal Tomáš Písařík a ten neměl problém rozradostnit domácí diváky. Mladá Vožice se poté uklidnila a ve velké pohodě hlídala stav utkání. Přesto domácí jednu chybu udělali, ale Hanzal předvedl famózní zákrok. Mladovožičtí se tak mohli radovat ze třetí branky. V nastaveném čase odcentroval do vápna Kříženecký a Petr Kukla z první uklidil míč za záda Makala. Rozhodčí utkání dále neprodlužoval a po vítězství 3:0 se Mladá Vožice mohla radovat z prvních tří jarních bodů a posunu do čela soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Tomáš Svatek (útočník): Zápas probíhal celou dobu v naší režii. Hned v úvodu jsme je zatlačili. Soupeř přijel, dá se říct, pouze v jedenácti lidech. Celou dobu jsme je dobývali, ale po první brance se to zvedlo. Bylo to jedno z těch snadnějších utkání. Soupeř příliš kvalitní nebyl.

FC Bechyně
Radek Šťastný (záložník): Soupeř z Mladé Vožice nás jednoznačně přehrál, hrál velmi dobrý fotbal, ale dva ze tří gólů jsme si dali sami. Makali jsme naplno, ale neměli jsme na ně. Chybělo nám aspoň trochu stěstí, když jsme neproměnili několik slibných příležitostí. Doufám, že příští týden doma naplno zabodujeme.



Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Kubále [-] , O. Sůva [-] (46. T. Schorný [-] ) , O. Marek [-] , P. Břenda [-] - T. Písařík [-] (85. M. Krch [-] ) , Š. Kukla [-] , L. Kříženecký [-] (56. M. Kříženecký [-] ) , F. Lorenc [-] (74. P. Mareš [-] ) - P. Kukla [-] , T. Dušek [-] (69. T. Svatek [-] ) -

FC Bechyně
J. Makal [-] - J. Skalák [-] , J. Kubasko [-] , O. Sedlák [-] , J. Vogeltanz [-] - P. Byrtus [-] , J. Šťastný [-] , A. Kavka [-] , R. Mázor [-] , R. Šťastný [-] - L. Vrchota [-] -

ŽK: 85. P. Mareš - 31. J. Šťastný , 63. J. Skalák .
Hráči zápasu: O. Sůva , F. Lorenc , Š. Kukla - O. Sedlák .
Místo: Ml. Vožice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šplíchal David - FIALA Milan, PRCHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.