0:4
(0:1)
28. F. Záveský (p.)
50. F. Záveský
70. S. Dubský
85. R. Mertl (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nemanice zápas jasně ovládly, zůstávají ale druhé


Branky


28. F. Záveský (p.) , 50. F. Záveský , 70. S. Dubský , 85. R. Mertl (vl.)
0

Frymburk viděl ve 27. minutě červenou kartu, z následné penalty se hosté dostali do vedení a ve druhé půli už to byl pro kvalitní nemanický celek jednoduchý úkol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janáček si zahrál na brankáře

Nemanice stále měly o co hrát, když držely pod krkem o bod vedoucí Planou. Porti Frymburku byly fotablovějším celkem, byť úvod utkání žádnou strhující podívanou nenabídl. Vše ale zlomila 27. minuta. Dubský nacentroval do vápna, Novotný svou hlavičkou překonal brankáře Vítka, ale na brankové čáře míč vyrazil rukou Janáček a putoval po červené kartě do kabin. Záveský proměnil nařízenou penaltu – 0:1 a domácí nebyli v pozici, kterou by bylo možné závidět... Jenomže Nemaničtí s přesilovkou nenakládali v první půli dobře, do kabin si nesli jen jednobrankový náskok.

Po druhém gólu bylo jasno

Ten ale ve druhém dějství znásobily. Dubský ml. nahrál v 50. minutě Novotnému po lajně, ten akci zatáhl a po zemi vyzval pasem Záveského, který překonal Vítka podruhé – 0:2. A v další kulaté minutě, tentokrát v 70., Dubský st. zahrozil z rychlého protiútoku, střela šla jen do autu, gólman to chtěl rychle rozehrát, asi po vzoru Petra Čecha z EURA, na obránce, který se octil pod tlakem a míč odehrál jen k Dubskému st., který byl rázem sám před bránou. A opět ukázal, že je to pan střelec – 0:3. Čtvrtý a poslední gól pak padl po Severově akci, jehož centr si nakonec srazili domácí do sítě, konkrétně na bližší tyči Mertl. Frymburk Polomčáka za celý zápas vlastně neprověřil, v útoku se nedostával do velkého vápna a střely  z větší vzdálenosti končily vedle tyčí.

Připravujeme hodnocení celé sezóny od zástupců jednotlivých týmů! Sledujte náš web i nadále.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Takových pohodových zápasů by bylo potřeba za sezonu odehrát víc. O výsledku jednoznačně rozhodla penalta a vyloučení. Na takový kvalitní tým jako mají Nemanice je hrát hodinu v deseti přece jen těžký. Nicméně herně jsme se jim dokázali vyrovnat, ale do nějaké koncovky jsme se neprosadili. Druhá půle byla v režii hostů a podle toho je taky konečný výsledek. Nicméně náš tým musím pochválit za bojovnost a vyzdvihl bych výkon mladého Antla, který se ukázal na kraji zálohy ve velmi dobrém světle."

SK Nemanice
Petr Böhm: „Byl to takový klasický zápas před dokopnou. Nebylo zpočátku v žádném vysokém tempu. Zlomovým okamžikem byla červená karta a následná penalta. Měli jsme i do té doby více ze hry, míč na kopačkách, Frymburk podnikal nebezpečné protiútoky. Po červené se domácí nevzdali, jde o bojovný tým. Vedli jsme 1:0 a v kabině si museli promluvit. Ve druhé půli padly tři branky. Frymburk žádnou zásadní šanci za celý zápas neměl. Martin Strnad nám přišel pomoci po půlroce, co chyběl, a zahrál na předstoperu spolehlivě.“



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Janáček [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] , E. Koršala [-] - D. Račák [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] (65. P. Tichovský [-] ) , D. Antl [-] - L. Matúš [-] (71. M. Neumann [-] ) , S. Budík [-] (57. B. Vágner [-] )

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - S. Dubský ml. [-] , M. Strnad [-] , T. Kupka [-] , M. Severa [-] , A. Motl [-] - M. Novotný [-] (68. L. Kubát [-] ) , J. Nevosad [-] , J. Křiváček [-] (75. K. Zatloukal [-] ) - S. Dubský [-] , F. Záveský [-] (81. T. Kapri [-] )

ŽK: 18. M. Račák , 68. E. Koršala - 82. J. Nevosad . ČK: 27. M. Janáček .
Hráči zápasu: D. Antl - M. Strnad .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žurek Roman - MRÁZ Marek, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.