Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sestupujících jasně ovládli Hornoplánští


0

Horní Planá nechtěla skončit na posledním místě a s Černou uskutečnila rázný proces.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černá po 18 minutách prohrávala o tři branky

Černá měla v plánu se v případě výhry odvolat proti rozhodnutí nekontumovat v její prospěch utkání s Frymburkem. Navíc vyšlo najevo, že Frymburští udělali stejnou chybu v zápise hned čtyřikrát, takže v případě výhry nad Horní Planou a případném následném úspěšném odvolání by nastalo to, že by se Černá dostala mimo sestupové příčky, na které by spadl Frymburk...  Jenomže hned to první z „kdyby“ nevyšlo, domácí udělali z utkání jasnou záležitost. Švábirt se prosadil po kombinační akci z pravého křídla, když si narazil se spoluhráči a překonal Bublíka – 1:0. O dvě minuty později se prosadil Schönkypl, kdy opět dostali domácí prostor ke kombinaci a Schönkypl nezaváhal sám před brankářem. V 18. minutě bylo hotovo - po centru se ve zmatku před Bublíkem nejlépe zorientoval Bednář a z levé strany propálil míč do sítě – 3:0. Černá se pak probrala, hrála více s míčem, ale absence vykartovaného Siváka byla ve finální fázi znát, Truhlář žádnou gólovku likvidovat nemusel.

Kanonáda pokračovala

Horní Planá vstoupila do druhé půle s důraznějším výkonem, než v jakém dohrávala první poločas. A v 60. minutě přišla gólová odměna. Oškrda vzal na své půli balón, běžel, běžel a běžel, až byl sám proti Bublíkovi a nemýlil se – 4:0. A po čtvrté brance hosté definitivně a zcela odpadli. Pátý gól přidal Aleš Kvasnička, když Schönkypl ze středu vzal míč, přetáhl ho křížně na levé křídlo na Kvasničku a ten se dokázal prosadit – 5:0. Čestný úspěch hostů pak zaznamenal premiérovou trefou v sezóně Černý. Posledním střelcem Horní Plané v I.B se stal v 90. minutě Kordík – po centru měl před brankářem spoustu času na to vymyslet, jak gólově zakončit, a vymyslel to výborně – 6:1.

 

Připravujeme hodnocení celé sezóny od zástupců jednotlivých týmů! Sledujte náš web i nadále.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér): „Přišlo mi, že Černá už byla odevzdaným soupeřem. Nikomu už prakticky o nic nešlo, my se ale s diváky chtěli rozloučit vítězně a nechtěli dopustit, abychom skončili poslední. Šli jsme do toho naplno, dali během chvíle tři branky. Pak se ale přestalo hrát, každý si myslel, že vítězství jim spadne do klína a Černá začala přebírat otěže. Skončila ale jen u náznaků jejích šancí. Po půli jsme začali zase hrát a nastříleli další branky.“

TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): Připravujeme...



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Schönkypl [-] , M. Kordík [-] , A. Vachta [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , M. Bednář [-] (46. A. Kvasnička [-] ) , J. Oškrda [-] , F. Švábirt [-] (78. L. Mražík [-] ) , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - M. Frnka [-] (27. K. Vrba [-] ) , D. Čerkl [-] , J. Šlak [-] , M. Schober [-] , T. Kordík [-] (55. M. Koza [-] ) - J. Černý [-] , P. Pavlis [-] , K. Strnad [-] - L. Brůha [-] , J. Havierník [-] (46. V. Král [-] )

ŽK: 82. J. Oškrda .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zabilka Luboš - LEIŠ Filip, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.