VIDEO: Sedlec rozsekal Vyšák, Kučera se předvedl šesti góly!


Branky


0

Sedlecký útočník Tomáš Kučera se tak prostřílel ke koruně krále střelců

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera stihl za půli čtyři branky

Hosté zakončili sezónu nedůstojně jednou z nejvyšších porážek ročníku, přijeli hodně odevzdaní. Zásluhu na tom měl i bleskový nástup domácích. Už v první minutě šli do vedení brankou Staňka, jemuž asistoval Špán. Ve 4. minutě pak začalo galapředstavení Tomáše Kučery. Po přihrávce Peterky poprvé, ale zdaleka ne naposledy, překonal mladíčka v bráně Vyššího Brodu Šestáka. Gólostroj se nezastavil, ruku k dílu přidali i hosté, když se prosadil proti Hanzalovi Marek – 2:1. V 17. minutě se ale opět osvědčila spolupráce Peterky, který při absenci Pavlíčka zaskočil ve středu zálohy, a zakončujícího Kučery. Hattrick dovršil sedlecký střelec ve 37. minutě, tentokrát děkoval za asistenci Staňkovi. A před půlí přidal další zásah - 5:1

Hosté se protrápili do konce utkání o deseti

Sedlec byl v utkání jasně lepší a dominance se ve druhé půli znásobila i proto, že hosté do ní nastoupili jen v deseti. Kučera tak mohl pokračovat ve svém střeleckém koncertě. 49. minuta – Zíka posílá míč na Kučeru a nebylo co řešit – 6:1. V 58. minutě korigoval výsledek Filip. Na 7:2 upravoval krásnou střelou z dálky Pešek. Poslední úder měl na svědomí samozřejmě Kučera, který využil pasu od Chromého a pošesté vsítil – 8:2. Útočník se tak inspiroval od sparťanského střelce Lafaty a gólovým příspěvkem v posledním kole přeskočil konkurenta v boji o krále střelců Petschera. Kučera v zápase ještě ke všemu neproměnil penaltu.

 

VIDEO



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): "Poslední zápas v sezoně byl skutečně ideální předehrou před dokopnou. Vyšší Brod přijel údajně v oslabené sestavě, ale nám to bylo dost jedno. Od první minuty jsme na ně vletěli a sázeli gól za gólem. Já sám jsem jich dal 6, což se mi nikdy nepovedlo ani v přípravce, natož v krajské soutěži mužů, takže jsem samozřejmě hodně rád. Tím spíš, že jsem díky tomu vyhrál i pořadí střelců celé soutěže. A to jsem ještě, já lempl, neproměnil penaltu. Jsem ale hlavně rád za to, že výhra nás vynesla až na konečnou čtvrtou příčku, což je pro náš tým rozhodně dobrá vizitka. Nebyla to vůbec špatná sezona, dokázali jsme zavařit každému soupeři a celkově u nás rozhodně vládne spokojenost."

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): "Přijeli jsme v jedenácti, do druhého poločasu nastoupili v deseti. A podrobněji? No comment..."



Místo: Sedlec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ALBERT Karel - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.