Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Devítigólová přestřelka se šťastným koncem pro domácí


Branky


20. J. Kurali , 36. J. Gažák , 62. P. Randa , 80. O. Kolář , 85. L. Gažák - 12. M. Sivák , 31. J. Havierník , 60. M. Sivák , 89. M. Sivák (p.)
0

Ve Svinech byly k vidění brankové hody. Černá hned třikrát vedla, domácí třikrát rychle srovnali a pak se dostali do nakonec rozhodujícího úniku. Černé nestačil ani hattrick Siváka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle odpovídali na branky Černé

Černá bojuje o záchranu soutěže, Sviny už se sice nikam hnát nemusí, ale zažívají velmi povedené jaro a chystá se obsadit čtvrté místo tabulky. Domácí v úvodu potvrzovali postavení favorita a zatlačili Černou do obrany, Bublík a spol. ale odolali, Černá hrála s velkým nasazením. A po dvanácti minutách šel hostující celek dokonce do vedení. Po standardce Siváka si domácí hlavou dali vlastní branku – 0:1. O osm minut později bylo srovnáno. Kurali překonal Bublíka a trefil se na jaře už pošestnácté – 1:1.  Hostům se vyplatila při druhé brance ve 31. minutě taktika hrát na brejky a Havierník uspěl proti Brůhovi střelou zpoza vápna – 1:2. Pak se ale ukázala klasika zápasu – rychlé svinenské srovnání. Domácí využili nesoustředěnosti soupeře, který se zajímal o zdraví svého ležícího hráče a bylo srovnáno – Jan Gažák úspěšným kopem vyrovnal, 2:2. Hostující Koza pak musel střídat, do hry šel hrající trenér hostů Frnka.

Sviny ukázaly, jak udržet vedení

Černá šla po čtvrthodině druhého dějství potřetí do vedení. Sivák po individuální akci upravil na 2:3. Což znamenalo jediné, diváci mohli očekávat rychlou domácí branku. Přišla po dvou minutách z kopačky Randy. Pak ale přišly dvě chyby hostů v defenzivě a Sviny se poprvé ocitly ve vedení. Nejprve se po nedůslednosti hostů ve vápně trefil v 80. minutě Kolář a po dlouhém balónu za obranu se nemýlil v 85. minutě ani Lukáš Gažák – 5:3. Černá ještě vykřesala naději proměněnou penaltou Siváka, který alespoň dle zápisu z utkání tak dovršil hattrick (byť první gól byl spíše vlastním gólem). Rozhodčí už ale nic navíc nenastavil a domácí vybojovali proti bojovnému soupeři všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): „Čekal nás těžký zápas s kvalitním soupeřem. A podle toho to vypadalo, víceméně celý zápas byl v domácí režii, my ale dobře odolávali jejich tlaku. Byli jsme aktivní, hráli jsme na jednoho útočníka a spoléhali na rychlé brejky. Do druhé půle jsme šli s tím, že chceme alespoň ten bod uhrát. Byl to od nás celkem dobrý výkon, domácí ale potvrdili kvalitu. Jsem zklamaný, protože jsme třikrát vedli, kdyby bylo v mančaftu více zkušenosti, tak jsme to mohli nějak uhrát. Myslím, že jsme si prohrát nezasloužili, byli jsme domácím dobrým, vyrovnaným soupeřem a bod jsme si určitě zasloužili. Domácím ale k výhře gratuluji. Za nejlepšího hráče označím Siváka, Havierníka a pak Kozu, který se zranil. Už čtvrtý zápas hraje se zraněným kolenem, je to velký srdcař.“



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] (81. M. Vrábek [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] (46. J. Fabián [-] ) , J. Šafránek [-] (66. L. Gažák [-] ) , P. Randa [-] , D. Brůha [-]

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - J. Šlak [-] , M. Schober [-] , T. Kordík [-] , K. Zeman [-] (79. V. Král [-] ) - K. Strnad [-] , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , J. Černý [-] - J. Havierník [-] , M. Koza [-] (40. M. Frnka [-] )

ŽK: 71. M. Švepeš , 73. J. Gažák , 78. A. Perfoll - 82. T. Kordík , 90. M. Schober . ČK: 86. M. Švepeš .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.