4:2
(2:0)
52. P. Prenner
80. R. Pořádek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2016 18:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá zvládla další těžkou zkoušku


Branky


24. M. Stropek , 35. P. Vobořil , 52. T. Řehoř , 75. M. Turek - 52. P. Prenner , 80. R. Pořádek (p.)
0

Souboj druhého celku se třetím přinesl zajímavou podívanou a plánské hřiště bylo ani ne po týdnu svědkem nadstandardního zápasu I.B třídy. Domácí vedli po půli o dvě branky a stejným rozdílem nakonec utkání vyhráli. Nemanice tak byly po dlouhé době na pár hodin odsunuty z první pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stropek dal svou první branku po návratu do Plané

Planá nakonec zvládla první úkol – sehnat jedenáct zdravých fotbalistů. K tomu se na lavičce vybavila třemi hráči, kteří už nějaký ten pátek netrénují, a mohla po Nemanicích jít do dalšího těžkého souboje. Lhenice přijely i s Pořádkem a Ilievem, útočníky, kteří na jaře chytili velkou fazónu. Jenomže právě tito hráči opovrhli šancemi, kdy mířili sami proti brankáři. První branku utkání tak vstřelil až domácí záložník Stropek. A jednalo se o branku velmi pohlednou, Stropek si ve 24. minutě zasekl míč na velkém vápně do střely svou silnou levačkou a zakroutil míč na vzdálenější tyč, Dvořák byl bez šance – 1:0. Ve 35. minutě Řehoř pak kopl roh přímo do branky, v malém vápně se Dvořákovi do zákroku přimotal Vobořil, kterému byla branka nakonec připsána, a síť se podruhé ocitl ve lhenické síti – 2:0. Hosté měli v první půli dostatek šancí ke vstřelení branky, ale naráželi na výborného Nováčka.

Lhenice byly na dostřel jen pár sekund

Lhenice po celý zápas hrozily kvalitními standardkami, na které si jejich vysocí hráči dobře nabíhali. A zkraje druhé půle se právě po trestném kopu hosté prosadili. Nováček vyrazil standardku k nohám Prennera, který míč vrátil do brány – 2:1. Planá si ale bleskově zpět dvougólové vedení. Rychle vpadla do útoku, balón si vzal do správy Řehoř, podíval se a jednoduše uklidil gólovou střelu mimo Dvořákův dosah – 3:1. Čtvrtý gól padl po Řehořově rohovém kopu, když se do zakončení hlavou dostal Turek a zařidil Plané už jasné vedení 4:1. Poslední úprava skóre se konala po penaltě, kdy šel Mavrodiev do hlavičkového souboje ve vápně a pomohl si přistrčením protihráče. Pořádek proti Nováčkovi uspěl – 4:2. Více už ale Lhenice nestihly a Planá dál prohání Nemanice.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Josef Cimburek (trenér): „Klobouk dolů před celým mančaftem, byla to dřina. Soupeř byl kvalitní, hodně zlobil, ale měli jsme štěstí, že nás v první půli výrazně podržel Nováček. Bylo to dost rozhodující, že vychytal lhenické šance, držel nás nad vodou a my mohli jít do vedení 2:0. Po brance na 1:2 jsem měl trochu strach, ale my hned vzápětí dali třetí branku, která byla zlomová, Lhenice už to pak přece jen trochu vzdaly, i když bojovaly až do konce, ale tahle branka na nich zanechala dopad. Kluci hráli nadoraz, je nás teď opravdu jedenáct, plus jsme povolali opravdu všechny možné kluky, Míru Ježíka, Jardu Trse a Mariána Mavrodieva, a všichni se dostali do hry. Třeba Čertík také delší dobu netrénoval, nehrál, ve druhém poločase do střídání už opravdu tahal nohy za sebou, ale nechal tam vše. Stejně tak další, takhle to má vypadat, když chcete hrát na špic. Teď si můžeme celý víkend užívat (úsměv). Ocenění hráč zápasu si zaslouží Honza Nováčků, který měl na výsledek velký vliv, a také Tomáš Pintér, který podává až nadstandard, vydává se ze všeho a mančaftu moc pomáhá, je pilířem obrany. Jedeme dál.“

SK Lhenice
Zbyšek Novák (trenér): "Výjimečně jsme hráli v kompletní sestavě. Jak tábor domácích signalizoval, že to bude jako podzimní zápas, který jsem nezažil, kdy my jsme prý měli šance a Planá dávala góly, tak přesně tak tomu také bylo. Dvakrát šli naši útočníci sami, ale z ojedinělé šance domácích jsme dostali první branku. Podařilo se nám ve druhé půli snížit, ale hned z protiútoku jsme dostali na 3:1 a tím bych řekl, že bylo po zápase. Rozhodčí pro nás ještě milostivě písknul penaltu, která byla dle mě hodně přísná, korigovali jsme na 2:4 a domácí se ještě báli o výsledek, protože náš tlak se stupňoval. Už to ale nebylo nic platné. I když byli domácí ve slepené sestavě, nechali na hřišti srdce a to bylo rozdílovým faktorem zápasu. Za nás byl bezkonkurenčně nejlepším hráčem Růžička."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - T. Pintér [-] , M. Beran [-] , M. Turek [-] , T. Plojhar [-] - F. Čertík [-] (62. M. Mavrodiev [-] ) , T. Řehoř [-] , Z. Lexa [-] , M. Stropek [-] - P. Vobořil [-] (89. M. Ježík [-] ) , P. Petscher [-] (88. J. Trs [-] ) -

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Růžička [-] , L. Kopf [-] , T. Tůma [-] , K. Muška [-] - M. Mahák [-] (85. L. Burda [-] ) , J. Beran [-] , M. Bednár [-] , P. Prenner [-] - R. Pořádek [-] , R. Iliev [-] (87. R. Sura [-] ) -

ŽK: 32. F. Čertík , 75. M. Beran - 23. T. Tůma , 35. L. Kopf , 72. J. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Nováček , T. Řehoř , T. Pintér - J. Růžička .
Místo: Planá. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Plaček Tomáš - LANDÍK Filip, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.