3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá měla blízko k výhře, ale neuhlídala kanonýra Pfeffera


Branky


41. L. Pfeffer (p.) , 80. L. Pfeffer , 89. L. Pfeffer - 45. M. Koza , 64. J. Havierník , 66. M. Schober
0

Černá sice prohrávala, ale pak otočila utkání ve svůj prospěch a Dříteň držely nad vodou jen zákroky Lébla. A protože Pfeffer měl střelecký den, skončilo nakonec utkání remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Dříteň se dostala po faulu hráče Černé do vedení. Landík s nařízením penalty neváhal a Pfeffer zase neváhal desítku proměnit - 1:0. Hosté ale dokázali před poločasem odpovědět Kozou - ten uspěl individuální akcí a bylo to 1:1. Gólových šancí ale bylo zvlášť na hostující straně daleko více, než na jednu branku. Lébl ale chytal výborně. V tutových příležitostech selhali Koza, Havierník, Schober či Sivák.

Černá mohla jít do ještě výraznějšího náskoku

Hostující celek chtěl trápící se Dříteň pokořit a měl k tomu nakonec hodně blízko. Dvěma brankami v rychlém sledu se dostal do vedení 3:1 (když se prosadili Havierník po standardce a střelou uspěl Schober) a Lébl měl i nadále spoustu práce. Nebýt jeho, nemohlo být o majiteli tří bodů pochyb, ovšem dříteňský gólman skvělými zásahy likvidoval jak povedené střely, tak i samostané úniky hostujících fotbalistlů. A tak v závěrečné desetiminutovce domácí udeřili. Nejprve Pečenka prostrčil míč dopředu na nabíhajícího Pfeffera a ten se ve vápně neunáhlil a zavěsil přesně k tyči - 2:3. Dříteň vycítila šanci a hnala se dopředu. Z protiútoku ale mohl rozhodnout Koza, jenomže v tutové šanci opět neuspěl. V 88. minutě odpískal Landík druhou penaltu zápasu, a opět pro domácí celek. Faulován byl Aleš Novák, s čímž Černá ne tak úplně souhlasila, ale musela spolknout hořkou pilulku v podobě dalšího úspěšného kopu Pfeffera - konečné skóre tak bylo 3:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (obránce): „Vedli jsme gólem z penalty, soupeř po naší hrubé chybě v závěru poločasu vyrovnal. Ve druhé půli jsme po dalších chybách dostali dva slepené góly a nakonec jsme vydřeli bod. Náš výkon byl ale tragický, ještě, že máme nahrány body z podzimu. Asi nejlepší hráč zápasu byl Lébl, který skvěle vychytal spoustu šancí a držel nás nad vodou. Obě penalty byly podle mě jasné, i když soupeř se po druhé rozčiloval, chápu, že v 89. minutě dostat branku z penalty naštve.“

TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): "Vzhledem k tomu, jak se nám povedl minule zápas s Planou, jsme do Dřítně jeli bodovat. I ten bod bychom před zápasem brali všema deseti, ale vzhledem k tomu, jak se nakonec utkání vyvíjelo, je to pro nás málo. Vytvořili jsme si totiž brankových příležitostí tak na tři zápasy. Přesto byl po půli stav nerozhodný. Do druhého poločasu se nám vstup povedl, měli jsme mírně navrch a šli jsme do vedení 3:1. Bohužel jsme nedali další šance a přišel zákonitě trest. Domácí gól na 2:3 nakopl, začali být aktivnější. V 86. minutě nedal stoprocentní šanci Koza. Pak byla odpískaná penalta, bohužel... Vypíchnu výkony hráčů, kteří hrajou se zraněním, Pavlis, Havierník a Martin Koza, ty chci pochválit."



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - T. Slepička [-] , A. Novák [-] , L. Hošek [-] - J. Klimeš [-] , P. Švejda [-] , R. Vo Son [-] (59. J. Hromada [-] ) , V. Pečenka [-] - L. Koudelka [-] (46. O. Šíma [-] ) , O. Šíma [-] , L. Pfeffer [-] -

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - J. Šlak [-] , M. Schober [-] , D. Čerkl [-] , T. Kordík [-] - K. Strnad [-] , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , J. Černý [-] - J. Havierník [-] (83. M. Frnka [-] ) , M. Koza [-]

ŽK: 67. T. Slepička , 72. V. Pečenka - 15. J. Černý , 46. K. Strnad .
Místo: Dříteň. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Landík Filip - ŤUPA Michal, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.