2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na podzim nadělil Sedlec soupeři osmičku. Teď Horní Planá zabrala ve vzájemném souboji bod


Branky


21. T. Klik , 65. M. Kordík - 36. T. Kučera , 70. M. Bláha
0

Góly dua K+K (Klik, Kordík) domácím k zisku tří bodů nestačily. Sedlci k remíze přispěl jedním gólem i Kučera, který tak navýšil náskok na čele tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Kučerovu trefu odpověděl Klik

Horní Planá v honbě za záchranou soutěže potřebuje bodovat jako sůl. Po minulém nezdaru na půdě Zlivi se tentokrát Součkovi svěřenci sešli v o poznání silnější sestavě. Sedlec ovšem šel v Horní Plané do vedení, když Pavlíček hlavou posunul ve 23. minutě míč na Kučeru a ten už si tváří v tvář brankáři poradil - 0:1. I Horní Planá měla v první půli své šance, hned třikrát byl v dobré pozici Klik, ale tentokrát mu střelecké štěstí nepřálo. Nakonec se ale hornolánský záložník přece jen prosadil. Domácí rychle rozehráli přímý kop, Klik běžel sám na Hanzala a před poločasem bylo srovnáno - 1:1.

Domácí vedení neudrželi

Ve druhé půli pokračoval tlak hostů, domácí hrozili hlavně ze standardek a několika dlouhých míčů. Po jednom z nich zaváhala sedlecká obrana a Kordík poslal Planou do vedení. Sedlec srovnal po rohu, když se krásnou hlavičkou po Chromého centru trefil Bláha, ale žádnou další z mnoha šancí neproměnil, a proto odjíždí pouze s bodem. Sedlec měl v zápase skutečně hodně příležitostí, jen Pavlíček běžel třikrát sám na branku, ale ani jednou se mezi Truhlářovy tyče netrefil, a když už prokletí zlomil, odpískal přísně útočný faul rozhodčí. Hornoplánský gólman si ve druhé půli připsal velmi dobré zákroky a měl tak nemalý podíl na tom, že se týmy rozešly s remízovým výsledkem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér): "Bylo to vyrovnané, každý z týmu hrál chvílemi dobře, bylo to nahoru dolů. Pro nás škoda, že jsme nevyhráli, když jsme neudrželi vedení. Bod bereme jako úspěch, mohly být sice tři, ale bohužel. Tentokrát jsme se dobře sešli, a to když se povede, tak jsme konkurenceschopní každému týmu. Měli jsme tutovky na další góly, ale to Sedlec také a zachránil nás Truhlář, jeho výkon bych vypíchl. Ta remíza je asi spravedlivá."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Bod z Horní Plané považuji za ztrátu. Dokázali jsme si totiž vypracovat obrovské množství šancí, jen Honza Pavlíček běžel čtyřikrát sám na branku, třikrát nedal a počtvrté, když konečně smůlu protrhnul, sudí písknul hodně přísně útočný faul. Domácí hráli jednoduše a přesto naši obranu dvakrát zaskočili, ale my jsme tentokrát měli dát rozhodně mnohem víc gólů. Je to škoda, ale jsou zápasy, kdy to tam prostě nespadne."



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Schönkypl [-] , Z. Šlak [-] , L. Parai [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , T. Klik [-] , A. Kvasnička [-] , A. Kvasnička [-] (61. V. Ryneš [-] ) , A. Vachta [-] (85. L. Mražík [-] ) , M. Kordík [-] (74. D. Kastenmajer [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Bašar [-] (68. V. Šindelář [-] ) , M. Pešek [-] , M. Bláha [-] , V. Kozel [-] - J. Staněk [-] (35. M. Peterka [-] ) , J. Zíka [-] , M. Chromý [-] , K. Pekař [-] - T. Kučera [-] , J. Pavlíček [-] - V. Kozel [-]

ŽK: 89. P. Schönkypl - 72. V. Šindelář .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.