FOTO, VIDEO: Góly kapitána Pavlíčka nasměrovaly Sedlec za pohodlnou výhrou


Branky


0

Sedlec a Frymburk měly před vzájemným zápasem shodný počet bodů. Frymburku se ale na jaře nedaří podle představ, potýká se s četnými absencemi a jeho výkon na Sedlecké nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli hotovo

Na krásném hřišti v Sedleci se odehrál poklidný zápas týmů, které už pro letošek mají tak nějak splněno a mohou se fotbalem jen bavit. Ve vzájemném zápase se ale rozhodně více bavili domácí fotbalisté. Jako první se do šance probíjel po dlouhém Kozlově nákopu Pekař, ale sedmnáctiletý gólman Malina ho, byť trochu netypickým zákrokem, zastavil. Na druhé straně pálil nad Hanzalovu branku Tichovský. Domácí pak hlavičkovali mimo tři tyče po nepřesném rohu, neuspěla ani dalekonosná střela Chromého. Ve 24. minutě už se ale zadařilo, naplno se projevilo, že Malina v bráně jako hráč jen zaskakuje a chybí mu gólmanské navýky. Po střele Pavlíčka zpoza vápna se vrhl nohama napřed a míč mu proklouzl do sítě - 1:0. Malina vše napravil o chvíli později, kdy dobře vyběhl proti Kučerovi a znemožnil mu zakončit. Frymburští měli problémy s bráněním standardních situací. Po rohu ve 29. minutě se dostal míč k Pavlíčkovi a ten zblízka prostřelil Malinu mezi nohy - 2:0. A za chvíli přidali domácí další gól - Milan Račák se nedokázal zorientovat po nákopu Pavlíčka, bystřejší byl Pekař a kolem obránce napálil míč do sítě - 3:0. Za hosty mohl snížit Juhaňák, Hanzal jeho zakončení vyrazil.

Pavlíček se hattricku nedočkal

V úvodu druhé půle útočil Pavlíček po individuální akci na hattrick, ale jeho tvrdá střela minula o fous roh brány. Dobře zahraný trestný kop Frymburku pak zamířil také těsně vedle. Kučera odmítl odpoutat se na čele tabulky střelců po dalším dlouhém nákopu, kdy zamířil šajtlí sám před Malinou jen vedle a nad svým zakončením jen mávnul rukou. Frymburk snížil po hezké akci v 72. minutě, Ribár si po nahrávce zpracoval míč a po přehození na levou nohu se trefil k bližší tyči - 3:1. Definitivní podobnu dal výsledku doácí Koch, kterého našel ze standardky Chromý a Kochova hlavička mířila přesně - 4:1. V samotném závěru ještě Malina vychytal hráče utkání Pavlíčka.

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): "Frymburk k nám dorazil v dosti problematické sestavě a bylo to znát. Mladého a trochu vyjukaného brankáře dvakrát housličkami vytrestal Pavlíček a od té chvíle nebylo pochyb. Tempo hry pak notně upadlo, ale výhra byla myslím naprosto zasloužená. Nejlepším hráčem byl určitě Pavlíček, dva góly dal, na jeden přihrál a jako obvykle naběhal spoustu kilometrů."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér ): "Ze zraněných, nemocných a potrestaných hráčů bychom sestavili celý mančaft i s náhradníky. Bohužel situace je taková jaká je a tak nejsme schopni na hřišti odehrát nic víc. Vím, že to nikoho nezajímá, a že to je pouze náš problém. Proto byli také domácí favoritem a svou roli potvrdili především díky hodně laciným gólům. Byli jsme prakticky bez útoku a tudíž bezzubí. Přesto musím těch 12 statečných pochválit za bojovnost a předvedenou hru. Hned po gólu na 3:1 jsme měli velkou šanci a možná, že by zápas dostal ještě slušný náboj. Potom jsme inkasovali pěknou branku na konečných 4:1 a bylo po zápase. Nasedli jsme do tří aut, s kterými jsme přijeli a jeli s prázdnou domů (úsměv). Domácí se na zisk zasloužených bodů ani moc nenadřeli. Tentokrát pochválím i rozhodčího, který zápas zvládl v pohodě. Naším nejlepším hráčem byl navrátilec do sestavy Koršala."



Místo: Sedlec. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Landík Filip - KLIMEŠ Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.