Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

FOTO: Oba celky před zápasem počítaly ztráty. Planá domácí půdu uhájila


Branky


4. L. Fujdiar , 63. T. Řehoř , 64. S. Šulc (vl.) - 2. F. Rokůsek , 47. F. Rokůsek
0

Planá i Netolice by za ideálních podmínek postavily jistě kompaktnější jedenáctky, ale tentokrát byli trenéři rádi, že vůbec jedenáct provozuschopných fotbalistů dali dohromady... Planá dvakrát prohrávala, ale díky Řehořovi nakonec zabrala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netolice šly rychle do vedení, pak se trefil nestárnoucí Fujdiar

Planá a Netolice – týmy, které trápí zranění a absence hráčů a bylo tak těžké předjímat, která nově postavená sestava si sedne lépe. Plané chyběli Sodomka, Kubíček, Balogh, Stropek, Beran, Vobořil či Čertík, Netolice zase postrádají Řehoře nebo Davida Reindla. První poločas byl naprosto vyrovnaný a šancí nebylo moc ani na jedné straně. Vše důležité se tak vešlo do úvodní pětiminutovky – v ní oba celky dokázaly skórovat. Už dvě minuty po úvodním hvizdu se prosadili hosté. Přišel centr z pravé strany na levou, kde byl neobsazený Rokůsek a umístil po pěkné akci míč do sítě – 0:1. Planá ale bleskurychle zareagovala - Petscher utekl po lajně, přihrál míč Ladislavu Fujdiarovi (49 let!) a ten už měl před sebou jednoduchou práci, posunout balón do sítě – 1:1.

Řehoř zavelel k obratu

Ve druhé půli byli diváci svědky už známé situace – rychlého gólu hostujícího celku. Planá zaváhala u postranní čáry při autovém vhazování soupeře, byl z toho protiútok a následný roh. A právě z toho Netolice udeřily podruhé – nedůrazně odvrácený míč se dostal k nohám Rokůska a ten ukázal, že byl při gólové chuti – 1:2. Před Planou byl těžký úkol. A byl to její záložník Tomáš Řehoř, kdo se zasloužil o obrat ve skóre. Nejprve krásnou střelou zpoza vápna v 63. minutě překonal Nárovce a o pár okamžiků později zkoušel štěstí podruhé, tentokrát si do sítě srazil míč obránce Šulc a Planá rázem vedla 3:2! Hosté nic nevzdali a byli blízko srovnání, jenomže jejich střela jen lízla břevno Nováčkovy brány. Domácí tak uhájili tři body a dál se drží Nemanic, vytvořili si také náskok na třetí Lhenice.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Josef Cimburek (trenér): "Těžký zápas, kvalitní soupeř, jeho kluci byli výškově zdatní, dělalo nám to problémy. Říkáme si, nedostame rychle gól, no a oni nás nachytali. Naštěstí jsme brzy vyrovnali. Druhé poločasy míváme lepší, jenže tentokrát jsme zase brzy po začátku inkasovali a zápas museli otáčet, s čímž máme zvlášť doma blbé zkušenosti. Musím pochválit celý mančaft, díky Řehořovi, který to vzal skutečně na sebe, se nám to povedlo. Řehoř táhl ofenzivu a vydal se úplně ze všech sil. Netolice ale zlobily do poslední minuty, musíme se opravdu radovat, bylo to opravdu vydřené vítězství. Klobouk dolů před Láďou Fujdiarem, který musel hrát celý zápas a zvládl to na jedničku. Tomáš Pintér držel dnes obranu, kluky povzbuzoval."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "Začátek zápasu vypadal na pěknou gólovou přestřelku, protože ve čtvrté minutě to bylo 1:1. Domácí v oslabené sestavě nebyli tak nebezpeční, ale my jsme svoji herní převahu nedokázali využít. Byli jsme moc netrpěliví a hlavně nepřesní v rozehrávce. Přesto jsme si vypracovali pár nadějných příležitostí, které ale brankou neskončily. Na začátku druhého poločasu nás opět dostal do vedení Rokůsek, který pohotově dorazil odražený míč po rohu. Jenže za čtvrt hodiny bylo všechno jinak. Nejprve celá obrana nesmyslně ustupovala Řehořovi tak dlouho, až si našel nejlepší pozici ke střele a vyrovnal. A za minutu centr toho samého hráče nešťastně tečoval do vlastní branky Standa Šulc - a Planá najednou vedla. Následujících pětadvacet minut se hrálo už jenom na polovině Plané. Dostali jsme ji pod tlak, jenže ve vyložených šancích jsme trefovali domácího brankáře, kterému v té asi nejvyloženější pomohlo břevno. Pro domácí to byla velmi šťastná výhra, nicméně na jejich straně musím ocenit výborné individuální výkony obou Tomášů - Pintéra a Řehoře. Z mého pohledu jsme byli celý zápas lepší, a za předvedený výkon si zasloužili minimálně remízu. Našim klukům nemám moc co vytknout, makali na doraz a dřeli do poslední minuty. Za výkon bych tentokrát vyzdvihl střelce obou našich gólů Rokůska a neúnavného bojovníka Míru Balouška."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - M. Turek [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , T. Plojhar [-] - J. Adámek [-] (72. M. Mavrodiev [-] ) , T. Řehoř [-] , J. Pintér [-] , Z. Lexa [-] - P. Petscher [-] , L. Balogh [-] , L. Fujdiar [-] -

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Pivoňka [-] , J. Lukáš [-] , J. Urban [-] , M. Pešek [-] - S. Šulc [-] , F. Rokůsek [-] , M. Baloušek [-] , P. Beneš [-] - V. Vlášek [-] , P. Reindl [-] (79. D. Andres [-] ) -

ŽK: 44. Z. Lexa , 72. T. Pintér - 38. J. Pivoňka , 66. J. Lukáš , 74. S. Šulc , 90. T. Nárovec .
Hráči zápasu: T. Pintér , T. Řehoř - M. Baloušek , F. Rokůsek .
Místo: Planá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Crkva Robert - PÍSEK Martin, NOVOTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.