Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.1

Nápoje

9.4

Jídlo

7.0

Hrací plocha

9.8

Zázemí

9.3

Proti Zlivi Dříteň neuspěla, po dalším derby už ale slaví


Branky


15. L. Pfeffer (p.) , 28. L. Pfeffer (p.) , 61. J. Klimeš - 36. K. Pekař
0

Utkání rozhodla přesná trefa domácího Klimeše. Hosté se po utkání zlobili na rozhodčího, který odpískal v první půli ve prospěch domácího celku penaltu, podle Dřítně byl zase penaltový faul jasný... Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích či oznámkujte jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Sedlec do utkání zdaleka nevstupoval v nejsilnější možné sestavě. V té chybělo na osm hráčů a nastoupit za hostující celek do derby museli i hráči z béčka. Ve druhém poločase pak dokonce nuceně debutoval v krajské soutěži i čtyřiačtyřicetiletý Jan Zíka, který obětavě zaskočil za Michalce, který inkasoval ránu do hlavy od Tomáše Kovaříka. I přes slátanou sestavu nehrál Sedlec špatně. Stejně tak se ale dařilo Dřítni. Oba celky si v prvním poločase dokázaly vytvořit šance. Po čtvrthodině hry přišel důležitý moment utkání. Domácí Pečenka byl dle rozhodčího Bumby (a domácích) faulován ve vápně. Sedlec měl sice odlišný názor, ale to už na věci nic nezměnilo a Dříteň zahrávala desítku, kterou proměnil Pfeffer – 1:0. Hosté zvládli do poločasu vyrovnat. Domácí hráč si zpracovával míč, ten mu ale odskočil, čehož využil Kučera a předložil míč Pekařovi, který skóroval obstřelením brankáře ze strany – 1:1. Z první půle ještě stojí za zmínku příležitost Pfeffera, který střelou ze strany napálil břevno.

Klimeš se nemýlil

Druhá půle přinesla podobný obraz hry a postupem času bylo jasné, že kdo dá gól, ten vyhraje. A branky na 2:1 se dočkala Dříteň. Po povedené akci – agilní Pfeffer zatáhl  míč po lajně, nahrál na penaltu, kde už číhal Klimeš a ten se v podobných pozicích nemýlí – 2:1 pro domácí. Sedlec pak měl tlak, který byl ale spíše platonický, proto z toho pro něj tentokrát body nebyly. Sedlečtí tak nadále čekají na první jarní výhru, Dříteň si spravila chuť a zabrala tři body. Pokud by si Dříteň měla vybrat oblíbeného soupeře, ukázala by parta trenéra Tupého právě na Sedlec. Ten totiž ani na šestý pokus nedokázal získat proti Dřítni jediný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (záložník): „První gól jsme dali z penalty po jasném faulu, kdy byl hráč odstrčen ve vápně. Hosté srovnali, ale do druhé půle jsme šli aktivněji, vytvořili si šance a nakonec rozhodli. Nějaké šance jsme ještě neproměnili, ale i Sedlec se především z brejků dostával do šancí, ale dopadlo to pro nás naštěstí dobře. Dalo se na to z naší strany po delší době koukat, dobrý fotbal, samozřejmě, bylo to derby, takže to bylo vyhecované a některé zákroky byly na hraně. Nejlepším hráčem od nás určitě Lukáš Pfeffer, který měl podíl na obou brankách, a Lukáš Hošek, který úplně suverénně vymazal Kučeru.“

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Chybělo nám snad 8 hráčů, takže jsme nastoupili se třemi kluky z B týmu. A když dostal Michalec ránu do hlavy, musel ho v poločase obětavě vystřídat čtyřiačtyřicetiletý Honza Zíka. I tak jsme s Dřítní sehráli zcela vyrovnaný zápas, kterému by asi slušela remíza. To by si ale rozhodčí nesměl zase vymyslet penaltu, smáli se i domácí diváci, kteří si původně mysleli, že se bude kopat od branky. Na Dříteň už máme asi trochu komplex, všechny zápasy jsme s nimi zatím vždy prohráli, což zrovna mě, který jsem tam něco odehrál, fakt mrzí. Nedá se nic dělat, jedeme dál. Naším nejlepším hráčem byl Pavlíček, který toho ve středu pole oběhal za tři hráče, škoda, že jeho přímák z 30 metrů skončil těsně vedle."



Místo: Dříteň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bumba František - ERNST Martin, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.