Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny v druhé půli znervózněly a Frymburk dohnal ztrátu


Branky


0

Na frymburském hřišti se hrál zajímavý zápas, který nabídl hned šest branek. "Spravedlivá remíza," shodli se po utkání oba trenéři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili

Frymburk musel při absenci tří hráčů, kteří nastoupili v minulém kole sáhnout dokonce do svého béčka. To mu ale nijak nebránilo se do soupeře a už po dvou minutách slavili domácí branku. Ovšem jen chvilkově - Vrátil totiž zakončoval z ofsajdu. A tak prava gólová radost přišla až o deset miut později. Matúšovo přetažený centr vrátil Vrátil před bránu a Mertl byl připraven - 1:0. Sviny dokázaly rychle zareagovat, v 16. minutě se trefil Kurali. Frymburští sice reklamovali ofsajd, ale nebylo jim to nic platné - 1:1. Rillichův nájezd pak zlikvidoval Brůha. A tak šli do vedení hosté. Trhové Sviny ukázaly, co je to prodktivita a efektivita a D. Brůha svou střelu poslal mimo Vítkův dosah - 1:2. A když je podržel dalším skvělým zákrokem proti ráně Mertla Brůha, dostali ještě jednu možnost ke vstřelení branky. Frymburští totiž zazmatkovali a Vítek chytil malou domů. Z následného nepřímého kopu se prosadil Kurali a bylo to už 1:3.

Frymburk zavelel do útoku

Domácí se hnali ve druhé půli za srovnáním. Měli územní převahu, ale své šance zahazovali. Sviny se soustředily na bránění a vyrážely do nebezpečných výpadů. Po jednom z rychlých brejků zachránila domácí tým tyčka. Čas se krátil a Frymburk musel vsadit vše na jednu kartu. A vyplatilo se - v 77. minutě skóroval ve vynikající formě hrající Vrátil - 2:3. A byl to znovu Vrátil, kdo měl hlavní podíl na vyrovnávací brankce. Zatáhl totiž míč, přilákal k sobě strážce a pak vybídl k jednoduchému doklepnutí míče do prázdné brány Tichovského - 3:3. Nutno dodat, že i tato situace zaváněla ofsajdem. Pak už korektně hrané utkání skončilo, trochu zázračně v plném počtu borců na obou stranách, protože sudí se deseti žlutými kartami trefoval do odlišných hráčů.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Remíza byla spravedlivá a vzhledem k průběhu zápasu s ní musíme být spokojeni. Hosté mají kvalitní a především mladý tým, který má před sebou dobrou budoucnost, pokud zůstane pohromadě. My jsme opět lepili sestavu, jak se dalo a museli nastoupit i hráči z B týmu, kteří mě však příjemně překvapili. Oboustranně se hrálo na 1. B třídu kvalitní utkání, které se muselo všem přítomným líbit. Jediné, co se mi na zápase nelíbilo, bylo rozhodování rozhodčího (dokázal rozdat 10 žlutých karet, ale zápas pod kontrolou oboustranně neměl) a druhého asistenta. Ten vůbec nemá pojem o tom, co to je ofsajd, protože mával jak na nádraží příjezd a odjezd vlaků. Nakonec my jsme dostali gól z jasného ofsajdu a podle některých i náš třetí gól padl ze stejné pozice, tak to na góly měl fifty-fifty."

TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Písko (trenér): "Zápas se pro nás nevyvíjel nejlépe, už ve 3. minutě jsme inkasovali, ale pro ofsajd gól neplatil, ale bylo to první varování ze kterého jsme si nevzali ponaučení a po standardce jsme prohrávali. Ten gól jsme asi potřebovali, protože pak se naše hra rapidně zvedla a do poločasu jsme výsledek otočili na 3:1. Druhá půle byla z obou stran bojovná a ještě v 70. minutě jsem věřil, že zápas zvládneme. Pak ale z naší strany začala nervozita a opět jsme předvedli naší nezkušenost a závěrem jsme se strachovali o výsledek. Spravedlivá remíza. Mladíci jako Brůha a L. Gažák se předvedli v dobrém světle, tak se těším na budoucnost trhosvinenského fotbalu."



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - R. Mertl [-] , J. Šisler [-] , D. Račák [-] , K. Malák [-] (78. J. Salzer [-] ) - M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , V. Tomka [-] - Z. Vrátil [-] , L. Matúš [-] , J. Rillich [-] (64. P. Tichovský [-] ) -

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - A. Perfoll [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , M. Švepeš [-] , L. Gažák [-] , J. Petr [-] , J. Fabián [-] (57. Z. Šafránek [-] ) , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-]

ŽK: 42. D. Račák , 54. L. Matúš , 58. R. Mertl , 69. V. Tomka , 69. M. Vítek , 89. M. Račák - 37. A. Perfoll , 54. J. Petr , 62. O. Kolář , 75. M. Švepeš .
Hráči zápasu: Z. Vrátil , T. Kaňa , R. Mertl .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brych Jiří - KŘÍŽEK Danek, URAZIL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.