2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Utkání plné zvratů pro sebe urvala Planá. Porážku beru na sebe, kál se po utkání Kučera


Branky


0

Do utkání vstupoval Sedlec oslaben o dva potrestané hráče z minulého kola. V utkání se prosadili všichni tři nejlepší střelci soutěže, ale ten z domácích řad se svým výkonem zdaleka spokojen nebyl. Planá otočila vývoj ve druhé půli, když vítěznou branku vstřelil Petscher v 88. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špán se poprvé trefil

Sedlec proti druhému týmu tabulky předvedl velmi solidní výkon. V poločase vedl 2:1, tři branky padly i přesto, že gólových šancí bylo celkově jen pomálu. Sedlec měl ale jejich náznaků o poznání víc, v zakončení byl ale nepřesný. Nejprve se tak prosadili hosté po Řehořově rohu Baloghem, plánský útočník byl ve vápně nejbystřejší z hráčů po hlavičce Petschera a byl včas u doklepnutí míče do sítě - 0:1. Trefil se tak i ve třetím jarním utkání. Za domácí se následně poprvé trefil dívčický novic Špán, když si naběhl na parádní centr Pavlíčka a z první uklidil míč do sítě - 1:1. Po dlouhém Hanzalově výkopu se pak do zakončení tlačil Špán, Nováček míč jen vypíchl před sebe přímo k nohám Kučery a ten už odkrytou bránu trefil - 2:1. Další úder Sedlece si mohl připsat Pekař, ale hostující brankář mu dobře zmenšil úhel a zakončení šlo vedle. 

Hosté obrátili zápas brankou z 88. minuty

Právě Kučera pak byl neslavnou postavou druhé půle, když hned třikrát postupoval sám na branku, ale žádnou z šancí neproměnil, když zakončoval své nájezdy jen vedle branky nebo zasáhl Nováček. Planá do druhé půle změnila taktiku, vytáhla aktivní napadání až na útočné vápno, začala více riskovat a postupně měla míč více na svých kopačkách. Řehoř překvapivou střelou levačkou trefil tyč. Planá se pak dočkala odpískané penalty po přistrčení Petschera, a domácím toto rozhodnutí sudího rozhodně pod vousy nešlo. Řehoř zahrál pokutový kop jistě a bylo srovnáno - 2:2. Oba týmy jako kdyby s bodem nebyly spokojeny a hra se přelévala ze strany na stranu. Hosté měli několik centrů do vápna a dokázali dostat Sedlecké v šestnáctce pod tlak. A pět minut před koncem po prožité klinické smrti Planá vstřelila i vítězný gól, když se prosadil Petscher, který se v těžké situaci zorientoval po Sodomkově nákopu sám mezi třemi protivníky a nakonec chladnokrevně zakončil - 2:3. Sedlec se o body připravil neproměněnými šancemi, kdy obrana druhého celku tabulky byla tentokrát hodně průchozí, v posledních minutách ale oslabenému domácímu celku už přece jen scházely síly. Svěřenci trenéra Cimburka dokázali z horké sedlecké půdy odvézt tři body. Jak odpoví Nemanice v Kameňáku?

 

SESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Tentokrát beru porážku vyloženě na sebe. Třikrát jsem běžel sám na branku, ale šance jsem v důležitých momentech neproměnil. Jestli Planá nakonec postoupí, tak by mi kluci Pintérovi měli poslat minimálně dort (úsměv). Vedli jsme v poločase 2:1, myslím, že jsme byli aktivnější a měli hodně šancí, ale pak rozhodčí daroval hostům penaltu, to bych fakt někdy rád, aby nám takovouhle pískli venku. A chvíli před koncem dílo zkázy hosté dokonali. Vyhrál šťastnější tým, ale to je prostě fotbal. Soupeři se sluší pogratulovat a já si jdu dát na týden nohu do svěráku. Nejlepší hráč u nás Špán, který výborně piloval celý zápas lajnu a vstřelil i první gól po příchodu z Dívčic."

SK Planá
Tomáš Pintér (kapitán): "Musím říct, že to jsou pro nás strašně důležité tři body, o to víc si jich cením po průběhu utkání, kdy jsme museli zápas na horké sedlecké půdě otáčet. První půle byla vyrovnaná a asi zasloužila remízový stav, protože šancí nebo jen náznaků bylo poskrovnu. Do poločasu však domácí po našich nedůslednostech a sérii drobných chyb vyrovnali a zápas otočili. Obzvláště druhý gól byl od Novase taky za dort (úsměv). Do druhé půle jsme sestavu překopali, změnili taktiku v napadání a aktivitě na polovině soupeře a nakonec se ukázalo, že to bylo správně. Ačkoliv jsme o půli prohrávali, kvůli naší pasivitě a chybám, přesto jsme věřili, že díky aktivnímu přístupu máme šanci zápas otočit a to se nakonec podařilo. Domácí už se dostávali méně do hry a spoléhali na dlouhé balony za obranu. Ty se jim nakonec dva, tři povedly, ale měli jsme štěstí a přežili to. Dort klidně bude, když to dopadne (úsměv). A nakonec bylo vidět, že domácím v posledních dvaceti minutách došly síly a díky bojovnosti celého týmu jsme nakonec nepříznivý vývoj v 90. minutě otočili. Za mě penalta určitě byla, Petschi před malým vápnem sražen v šanci v zakončení zezadu úderem do zad, krku. Jasně, nebyla to kosa zezadu, aby to bylo bez debat či protestů, ale faul v šanci to byl... Za druhou půli bych všechny pochválil, bojovný týmový výkon, který jsme potřebovali. Z jednotlivců nejlepší výkon Petr Petscher, nahrál na gól, byla na něj penalta a dal rozhodující gól. Takže abych to shrnul, štastné, důležité body, kdy jsme výkonem v druhé půli šli štěstí více naproti. A snad poprvé se Sedlecem proběhlo utkání vcelku v klidu, asi už stárneme a máme více rozumu. (úsměv)"



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , J. Koch [-] , M. Chromý [-] , M. Pešek [-] - J. Špán [-] , J. Pavlíček [-] , M. Peterka [-] , K. Pekař [-] (67. V. Reitinger [-] ) - J. Staněk [-] (75. V. Šindelář [-] ) , T. Kučera [-] -

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Beran [-] , M. Sodomka [-] , T. Pintér [-] (46. T. Plojhar [-] ) , R. Kubíček [-] - M. Stropek [-] , Z. Lexa [-] (46. M. Turek [-] ) , J. Adámek [-] , T. Řehoř [-] - L. Balogh [-] (71. L. Fujdiar [-] ) , P. Petscher [-] -

ŽK: 60. J. Zíka , 60. J. Koch , 62. M. Chromý , 65. M. Pešek - 70. L. Balogh , 90. L. Fujdiar .
Hráči zápasu: J. Špán - P. Petscher .
Místo: Sedlec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - WEIDENTHALEROVÁ Hana, HRUŠKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.