3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Černá vedla po poločase. Nakonec dohrávala v devíti a umožnila Brodu obrat


Branky


76. A. Jirkal , 82. L. Rapčan (p.) , 89. L. Rapčan - 10. M. Sivák
0

Utkání tradičních soupeřů načla lépe Černá v Pošumaví, která po první půli vedla. V druhém poločase už se ale trefovali jen domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sivák zařídil hostům vedení

Na hřišti vyšebrodského Dynama se odehrál okresní derby zápas, kde domácí přivítali hosty z Černé v Pošumaví. Skóre zápasu se měnilo záhy a štastnější byli hráči Černé. Už v 10. minutě po dlouhém autu Michala Kozy do pokutového území prohrál domácí Vančura na první tyči hlavičkový souboj, hostujícímu hráči se povedlo prodloužit na zadní tyč, kde zcela osamocený Sivák doklepnul do branky - 0:1. Velmi rychlá branka poznamenala další vývoj utkání. Černá se soustředila především na defenzívu, kterou zvládala velmi dobře a stěžovala tak útočné snahy domácích. Vyšebrodští se po inkasované brance dlouho dostávali opět do zápasu a nedařilo se jim najít recept na pozornou obranu Černé. Do šancí se nakonec dostali, ale nenaložili s nimi dobře. V dobré šanci netrefil Marek ani Krauskopf. 

Černá hru v oslabení neustála

Ani v úvodu druhého poločasu se nic příliš nezměnilo. Pět minut po rozehrávce ale šla Černá do oslabení, když byl po faulu a druhé žluté kartě vyloučen Michal Koza. Černá ale nadále dobře bránila a domácím se nedařilo najít skulinku v obranném bloku hostů. Až v 76. minutě zavelel k obratu Jirkal, který hlavou umístil Klímův centr za Bublíkova záda - 1:1. Potřetí v zápase se skóre měnilo v 86. minutě. Marek roztáhnul hru na J. Gondeka, který si poradil s obráncem, vniknul do vápna, kde byl sražen. Následně nařízenou penaltu pak proměnil L. Rapčan 2:1. Černá nakonec zápas dohrávala v devíti, když byl v 85. minutě za urážku rozhodčího vyloučen v půli střídající Schober. V samotném závěru pak výhru pečetil svou druhou brankou v zápase na 3:1 Jirkal.

 

Oslava vítězů utkání:



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): "I před tímto utkáním jsme měli problémy se sestavou. Kvůli nemoci už podruhé nemohl nastoupit stoper Prochaska a v týdnu ještě k tomu onemocněl i další stoper Pomije, takže nám na tenhle post zbyl jen Klíma. Při skládání sestavy jsme museli trochu improvizovat. Bylo to znát, začátek jsme opravdu neměli dobrý. Navíc Černá hned v úvodu potrestala naši velkou chybu, kdy jsme prohráli hlavičkový souboj na první tyči a na zadní trestuhodně nechali dva osamocené hráče soupeře a Sivák dával do prázdné. Jednoduchý zápas to rozhodně nebyl, Černá se poté, co se dostala do vedení, soustředila hlavně na bránění a hrála velmi kompaktně. I přes pozornou obranu jsme si vytvořili šance a mohli jsme a měli rozhodnout už v prvním poločase, kdybychom dané situace řešili správně, nebylo se o čem bavit. Celkově jsme sice byli aktivnější, ale nebylo to ono. Dlouho jsme se trápili a často byli příliš netrpěliví. Černá hrála i v deseti dobře a držela nás na uzdě. Navíc stále hrozila z kontrů, které jsme naštěstí ustáli. Až v poslední dvacetiminutovce se zápas zlomil a zaplaťpánbůh jsme rozhodli o našem vítězství. Vyhrát jsme potřebovali nutně. Dva góly vstřelil hráč zápasu Jirkal, nikoliv Rapčan, bohužel je to špatně v zápise o utkání."

TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): "První poločas byl z naší strany dobrý, ujali jsme se vedení Sivákem po prodlouženém vhazování. Myslím, že první půli jsme zvládli dobře i takticky, další šance jsme sice neměli, Vyšák byl aktivnější, ale nám se z naší gólovky podařilo skórovat a drželi jsme výsledek. Vstup do druhé půle se nám nepovedl, kdy byl, dle mého názoru přísně, vyloučen náš první hráč. Hráli jsme v deseti, Vyšák nás přimáčkl a vyústěním byly dvě branky v naší síti. Svou nedisciplinovaností jsme pak šli do devíti a výsledek je takový, jaký je. Jsem zklamán z disciplíny našich hráčů, jinak do 60. minuty jsme hráli relativně dobře. Z týmu zaujal výkonem Dominik Čerkl, který začínal v útoku a pak se musel stáhnout do zálohy, jinak střídající hráč, který ale dnes vzal svou šanci za pačesy a hrál dobře."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - L. Rapčan [-] , F. Klíma [-] , F. Kročák [-] , M. Vančura [-] - V. Marek [-] , A. Jirkal [-] , J. Rohlík [-] , T. Dibďák [-] (72. K. Šerhakl [-] ) , K. Krauskopf [-] - J. Gondek [-] -

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - K. Zeman [-] , J. Černý [-] , M. Frnka [-] , T. Kordík [-] - P. Pavlis [-] , L. Brůha [-] (46. M. Schober [-] ) , M. Koza [-] , M. Sivák [-] - D. Čerkl [-] , M. Koza [-]

ŽK: 83. V. Marek - 4. D. Čerkl , 35. M. Koza , 86. M. Koza . ČK: 50. M. Koza , 85. M. Schober .
Hráči zápasu: A. Jirkal - D. Čerkl .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křížek Danek - VELECHOVSKÝ Miroslav, URAZIL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.