M. Koza 28.
M. Koza 54.
M. Koza 86.
3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koza se činil, ani jeho hattrick ale domácím nestačil


Branky


28. M. Koza , 54. M. Koza , 86. M. Koza - 8. J. Píšek (p.) , 67. J. Píšek , 76. V. Kotalík
0

Brankově bohaté utkání vítěze nenašlo, Černá s Kamenným Újezdem tak dále zůstavají v tabulce pospolu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koza začal své představení

Důležité utkání týmů ze spodku tabulky přineslo jedno z nejzajímavějších podívání tohoto kola. A lépe do něho vstoupil Kamenný Újezd. Brankář Bublík zajel do útočníka a rozhodčí Syrovátka nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Stegbauer proti domácímu brankáři uspěl a poslal svůj tým do vedení – 0:1. Branka byla logickým vyústěním stavu, kdy se Černá nechala v úvodu zatlačit. Pak ale přidala a ve 28. minutě bylo srovnáno, když načal své velké představení Martin Koza . Dlouhý přetažený centr byl prodloužen hlavou od Černého k Pavlisovi a domácí se kombinačně po zemi dopracovali k příležitosti právě Martina Kozy, který vyrovnal – 1:1

Hrubice defenzivy připravila hosty o body

V 54. minutě Koza úřadoval podruhé a poslal Černou, která opět nastoupila s koučem Frnkou v sestavě, do vedení – 2:1. A domácí následně odmítli i další velkou šanci, Dudák už ale pokořen nebyl. Kameňák se probral a převzal iniciativu. A jeho nasazení bylo po zásluze odměněno. Píšek totiž srovnal na 2:2. A ani deset minut na to skvěle hrající Kotalík dokonce poslal hosty do vedení! O to ale Kamenný Újezd nakonec přišel. A to po obrovském kiksu obrany, kterého využil kdo jiný než Koza a dovršil hattrick – 3:3. Remíza ale nakonec utkání slušela.



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): „Vstup do utkání se nám moc nepovedl, hosté nás zatlačili. Výsledkem byla penalta a inkasovaná branka. Penalta byla. Pak jsme se dostali do hry a vyústěním byla vyrovnávací branka, skóre jsme ve druhé půli i otočili a bohužel jsme neodkázali náskok navýšit. A nakonec jsme před koncem byli rádi za srovnání na konečných 3:3. Byl to fotbal nahoru dolů, chvíli tahali pilku hosté, chvíli my, takže dělba bodů je asi spravedlivá. Nejlepším hráčem byl Martin Koza.“

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): "Na rozdíl od minulého zápasu se nám vstup do utkání povedl, rychle jsme vedli po penaltě, která asi byla, ale úplně přesvědčen o ní nejsem. Soupeři se bohužel po naší nedůslednosti podařilo vyrovnat po naší nedůslednosti. Druhý poločas pro nás začal katastrofálně, ale kluci makali a snažili se to urvat za každou cenu, i když na malém hrbatém hřišti, jestli se tomu dá hřiště vůbec říkat, to nebylo jednoduché. Ale kluci stav otočili, jenomže po obrovské chybě v obraně, kdy absolutně selhala komunikace hráčů, jsme přišli o tolik potřebné vítězství. Dobře hrál Stegbauer, Kotalík a vypíchnout zaslouží i výkon Píška."



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - J. Šlak [-] , M. Schober [-] , T. Kordík [-] , M. Frnka [-] - K. Zeman [-] (88. D. Čerkl [-] ) , M. Sivák [-] , J. Černý [-] , P. Pavlis [-] - M. Koza [-] , L. Brůha [-] (85. M. Koza [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - J. Píšek [-] , D. Průdek [-] , O. Samek [-] , M. Svobodný [-] , J. Stegbauer [-] , M. Sládek [-] , O. Bělohlav [-] , A. Prokop [-] (55. V. Kotalík [-] ) , M. Beneš [-] , T. Chromý [-] (46. P. Petkov [-] )

ŽK: 43. M. Sivák , 89. M. Koza .
Hráči zápasu: M. Koza - V. Kotalík , J. Píšek , J. Stegbauer .
Místo: Černá. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ŘEHOŘ Petr, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.