1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Zliv dokázala bodovat i v Plané! Ve druhé půli už se ale fotbal nehrál...


Branky


1

Zliv těžký začátek jara zvládla a obrala o body jak Nemanice, tak Planou. A že remízu berou všema deseti bylo z radosti Zlivských po zápase jasně znát. Domácí naopak ztratili v boji o titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maňhal poslal Zliv do vedení už ve 3. minutě

Zliv si po zisku bodus Nemanicemi veřila i na Planou a začala nejlépe, jak mohla. První střelou na branku ve 3. minutě se gólově prosadila. A to konkrétně Maňhalem, který zachytil Petscherovu rozehrávku, napřáhl a jelikož byl Nováček pár kroků před brankovou čárou, nestačil zasáhnout a míč zapadl o břevno do sítě - 0:1. Hosté hráli celkově v prvním poločase velmi dobře v defenzivě a druhému ceklu tabulky se přes bojovné a organizované protihráče nedařilo kombinačně prosadit, záloha, ve které chyběl Jan Pintér, se takřka nedostávala do hry. Planá byla více na míči, ale Remta musel první ošemetnější situaci řešit až ve 21. minutě, kdy přečetl úmysly Řehoře, který vybízel pasem do brejku Balogha a včas vyběhl a odkopl míč do bezpečí. Zliv se soustředila na bránění a k brance se dostávala jen vzácně. Rysovu dobře zahranou standardku překazilo ofsajdové postavení nabíhajícího hráče. Remta pak likvidoval Baloghovu hlavičku. V dalším souboji už se ošem radoval plánský útočník. Sodomka vyvezl míč po lajně, šajtlí šikovně našel za obranou spoluhráče a Balogh propálil gólmana - 1:1. Velkou šanci pak měla Zliv, ale Nováček po střele Trnky po Rysově přihrávce byl rychle u zemi a míč stačil vytěsnit.

Gól z míče rozhodčího správně neuznán

I druhý poločas mohl hned zkraje přinést branku. Petscher se zbavil strážců a naservíroval centr pod kopačky Balogha, jehož zakončení z první dokázal výborný Remta vytěsnit na roh. Zliv, z jejíž obrany odstoupil Szabó, se nechala v úvodu zatlačit, ale bránila stále skvěle. Baloghovi pak nezbaštil rozhodčí Albert  v 53. minutě pád ve vápně. Do té doby poměrně klidný zápas se rapidně změnil s 60. minutou. V té totiž vrátil Petscher, frustrovaný po zákroku na svou osobu, míč hostům při míči rozhodčího málokdy vídaným způsobem - napral ho rovnou do brány. To si Zlivané nenechali líbit a začaly strkanice. Rozhodčí po chvíli váhání gól neuznali a nařídili odkop od brány. A ač toto rozhodnutí vzbudilo údiv, šlo o správný postup - změna pravidel v roce 2013 zařídila to, že góly dané z míče rozhodčího se neuznávají. Tato situace ale utkání vyhrotila a do té doby dobře pískající sudí Albert trochu vypadl z role. Začaly se množit nešetrné fauly, více se diskutovalo, než hrálo (a do toho všeho nechyběla ani potyčka na tribuně). A moc fotbalových momentů už k vidění nebylo, utkání naprosto spadl řetěz. Tento stav ale Zlivi naplno vyhovoval, přijela pro bod a ten měla. Boubalova střela se mezi tyče nevešla. Planá si ale přece jen vytvořila jednu tutovku. Petscher se dostal k odraženému míči a byl na malém vápně zcela sám proti Remtovi. A brankář Zlivi se vytáhl - vyrazil míč reflexivně na břevno. Zliv už si pak konec pohlídala, ustála i rohy plánského soka a vybojovala remízu. Rozhodčí už chtěl mít utkání rychle za sebou, takže ani nezohlednil v nastavení to, že po situaci v 60. minutě se pár minut nehrálo a odpískal konec utkání, po kterém bylo na Plané znát zklamání, na hráčích Zlivi pak plná spokojenost.

 

Strkanice po Petscherově "gólu", skvělý zákrok Remty proti Petscherovi:



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Tomáš Pintér (kapitán týmu): "Remíza je v naší situaci bohužel ztráta, obzvlášť škoda, že Nemanice také ztratily, to mrzí dvojnásob. Bohužel dnes Zlivi stačila bojovnost, větší chtíč a sem tam ostřejší zákrok a benevolentnější rozhodčí. Sami jsme Zliv posadili na koně. Celý zápas jsme byli všude druzí, což vyplývá z té bojovnosti. Inkasovaným gólem začalo dobývání jejich obrany, které jsme dnes nezvládli. Tyhle zápasy se musí odehrát trpělivě přes kraje a tam to dnes nefungovalo. Celkově to bylo nervózní a rozhádané, druhá půlka se hrála tak dvacet minut, zbytek kluci v klidu prodržovali a nebo se to hádalo. A tak rozhodčí zkušeně nastavil jednu minutu... Přesto, měli jsme dvě tutovky ve druhé půli proměnit. Naše chyba a doufám, že Zlivi ten bod nakonec pomůže, když nám dva sebrali. Pro nás to znamená začít více makat, bojovat, nekomentovat vše okolo a dávat góly! Za týden Sedlec, to bude zajímavé, už se těším (úsměv)."

SK Zliv
Julius Szabó (hráč): "Přijeli jsme opět s tim, ze nemáme co ztratit, ale zároveň povzbuzeni ze zápasu s Nemanicemi. Měli jsme zraněné hráče Zruna a mě, ale Jarda dohrál, já bohužel ne. Každopádně kluci makali, bojovali. Celý tým musím pochválit za disciplínu a nasazení. Měli jsme i pár šancí, škoda, že na konci netrefil líp Boubal. Jinak Planá byla lepší, ale vytvořila si pouze jednu vyloženou šanci, kterou neskutečně chytil Remta, dále hrozila ze standardek, ale i zde nám perfektně fungovala obrana. Dneska nejlepší hráče jmenuji dva, těmi jsou Maňhal, který dal gól a vzadu byl absolutně bezchybný a v brance Remta."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - R. Kubíček [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , M. Sodomka [-] - Z. Lexa [-] (82. T. Plojhar [-] ) , T. Řehoř [-] , M. Stropek [-] (64. J. Adámek [-] ) , M. Beran [-] - P. Petscher [-] (85. L. Fujdiar [-] ) , L. Balogh [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - J. Zrun [-] , L. Trnka [-] (87. R. Nečas [-] ) , M. Trávníček [-] , J. Szabó [-] (46. D. Egner [-] ) , P. Boubal [-] , V. Rys [-] , S. Uchytil [-] , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-] , J. Hrdlička [-]

ŽK: 10. M. Beran , 39. Z. Lexa - 12. P. Boubal , 14. J. Szabó , 69. J. Kubeš , 73. J. Zrun , 89. V. Rys .
Hráči zápasu: M. Maňhal , J. Remta .
Místo: Planá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ALBERT Karel - KŘÍŽEK Danek, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2016 15:27
asd