2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v poslední minutě, obrat, tři červené karty... Důležité utkání přineslo zajímavé okamžiky


Branky


0

Souboj devítibodových celků měl rozhodnout o tom, kdo přezimuje ve větším klidu. Zliv se dostala do vedení, ale pak už sčítala jen ztráty - červenou kartu viděl Bittner, střídat musely opory Szabó a Bican. Černá toho využila až v okamžiku, kdy na hřišti pobíhalo už jen devatenáct fotbalistů, vítězný gól navíc vstřelil Sivák až v samotném závěru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zliv vedla, ale začala sčítat ztráty...

Souboj o klidnější zimní spánek – to bylo utkání devítibodových celků Černé a Zlivi. Zatímco Černé se v posledních zápasech nedařilo, Zliv se mohla opřít o šňůru tří zápasů, ze kterých vyšla s body. I tentokrát začala lépe. Bican vystoupil v 9. minutě vysoko při napadání a dostal dárek, který nešlo odmítnout, když zasouval míč pomalu do prázdné brány – 0:1. V první půli toho Černá celkově mnoho nepředvedla. Zlivští mohli vést i vyšším rozdílem. Ale pak se naděje hostů začaly sypat – ještě před poločasem putoval pod sprchy po dvou žlutých faulech spáchaných v rozmezí dvou minut Bittner..

Sivák si vzal na starost obrat

Do druhé půle tak už Černá nastupovala proti deseti protihráčům. Navíc už ve 49. minutě musel ze hry střelec branky Bican. Hosté se úspěšně bránili herní převaze a velké domácí šance přečkali – hned ve e 46. minutě měl velkou šanci Koza, když Remta reflexivně špičkou nohy vytěsnil míč na roh. Vzápětí hlavičkoval Černý, také neúspěšně. Pak přišel další citelný zásah do sestavy hostujícího týmu, pro zranění střídal Szabó, opora obrany. V 77. minutě fauloval surově Vondrka, Havierník se s ním začal pošťuchovat a sudí Formánek oba poslal pod sprchy. Až poté se Černá prosadila, když bylo na hřišti trochu volněji… Sivák vyrovnal ránou z přímáku, kterou umístil krásně do růžku brány – 1:1. To ale nebylo vše – rozhodčí nastavoval čtyři minuty a Černá dokázala strhnout vítězství na svou stranu. Aut ze strany zamířil na hlavu Siváka, který se hlavičkou k tyči nemýlil – 2:1! Nervózní utkání mělo nechutnou dohru, kdy se do potyček zapojovali i diváci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): Byl to těžký a pro nás důležitý zápas. První poločas se nám vůbec nevyvedl a prohrávali jsme po hrubé chybě. Chyběl nám pohyb, nasazení, první gól nás dost srazil. V kabině jsem pak udělal malinko dusno. Ve druhé půli jsme se hned dostali do šancí a náš výkon a sebevědomí se nastartovalo a začali jsme se dostávat do hry. Odměnou bylo vyrovnání Sivákem, což nás ještě více nabudilo a v 92. minutě jsme dali na 2:1 a získali důležité body. Jsme moc rádi, výhru jsme na dokopné oslavili a budeme se těšit na jaro. Určitě máme klidnější spaní. Sivákovi se jinak moc nedařilo, ale za dvě branky si zaslouží být označen jako hráč zápasu.

SK Zliv
Pavel Cepák (trenér Zlivi): K zápasu se nechci moc vyjadřovat, protože to, co se tam stalo, bylo něco strašného. Vedli jsme 1:0 a mohli vést i větším rozdílem. Po vyloučení Bittnera nás domácí sevřeli, v nastavení dali vítězný gól. Rozhodčí utkání nezvládl. Co se dělo po zápase, bylo otřesné.



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - K. Vrba [-] , M. Schober [-] , J. Černý [-] , T. Kordík [-] (86. K. Zeman [-] ) - P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , M. Uhlíř [-] , L. Brůha [-] (88. D. Čerkl [-] ) - J. Havierník [-] , M. Koza [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - T. Trávníček [-] , M. Trávníček [-] , J. Zrun [-] , J. Szabó [-] (69. J. Čejka [-] ) - A. Bittner [-] , V. Šílený [-] (58. J. Prček [-] ) , M. Maňhal [-] , R. Nečas [-] (89. J. Slavík [-] ) - D. Egner [-] , R. Bican [-] (47. J. Vondrka [-] )

ŽK: 48. J. Černý , 90. K. Zeman - 42. A. Bittner . ČK: 77. J. Havierník - 44. A. Bittner , 77. J. Vondrka .
Hráči zápasu: M. Sivák - M. Maňhal , J. Remta .
Místo: Černá. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Formánek Luboš - Kemény, Souhrada.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.