VIDEO: Čtyrák vyválčil cenné tři body ve Větřní


Branky


0

V nedělním odpoledni zajížděli fotbalisté týmu SK Čtyři Dvory na půdu Větřní, které sice v minulém kole podlehlo vysokým rozdílem Ledenicím, ale jinak podávalo na jaře opravdu dobré výkony. Domácí v utkání vedli, ale hosté nakonec zvrátili skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí...

Vstup do utkání vyšel jednoznačně lépe domácím, kteří se hned ve druhé minutě ujali vedení. Po závaru ve vápně nedokázali hosté dostatečně razantně odkopnout míč do bezpečí, ten se po sérii odrazů dostal k Weihardovi, který přesným centrem na zadní tyč našel nepokrytého Sudkoláka, 1:0 pro domácí. Po obdržené brance se hosté snažili o vyrovnání, ale jejich útočné akce většinou končili před pokutovým územím domácích nebo v rukavicích pozorného brankáře Dobrovodského. Větřní i Čtyrák si vypracovali rovněž několik rohových kopů, ale všechny zůstaly nevyužity. Zhruba v polovině první pětačtyřicetiminutovky zahrával přímý kop z dobré střelecké pozice hostující Kuna, jeho pokus o technický obstřel, však mířil nad domácí svatyni. V závěru poločasu byl ještě blízko vyrovnání Staněk, kterému po kombinační akci na pravé straně předložil míč na hranici šestnáctky Janeček, Staňkovu střelu však s klidem zlikvidoval brankář Dobrovodský. Domácí nakonec udrželi své jednobrankové vedení až do poločasové přestávky.

Čtyrák zavelel k obratu...

Hosté po poločasové přestávce provedli menší úpravy v rozestavení a od úvodních minut druhého poločasu byli aktivnějším týmem. Odměnou jim bylo v 50. minutě vyrovnání, když Kuna sklepl přetažený centr na Marušku a ten z bezprostřední blízkosti procedil míč za záda domácího brankáře, 1:1. Ani po vyrovnání tlak hostujícího celku nepolevil a výsledkem byla druhá branka, která znamenala obrat ve skóre. Po autovém vhazování na pravé straně hřiště putoval míč z kopačky Janečka do středu hřiště na Staňka, následovala pěkná přihrávka za obránce na nabíhajícího Váňu, ten se neukvapil a zkušeně posunul míč před prázdnou bránu Příhodovi, který se nemýlil, 1:2 pro hosty. V dalším průběhu utkání si hosté vypracovali ještě několik gólových šancí. Nejprve si odražený míč na hranici vápna našel Příhoda, jeho střelecký pokus však postrádal potřebnou razanci i přesnost a brankář Dobrovodský s ním neměl problém. Přímému kopu Staňka z hranice šestnáctky zase chybělo pár centimetrů k tomu, aby zapadl do pravé šibenice, jen těsně minul tyč. Následně se po centru z pravé strany ocitl sám před brankářem střídající Vejvar, ale ukvapil se a nezakončil přesně. Do další gólové šance se dostal mladík Matušek, ale jeho razantní pokus o dorážku vykopával z brankové čáry obránce, který zastoupil brankáře Dobrovodského. Domácí se snažili o vyrovnání především dlouhými pasy, ale hostující obrana byla pozorná, především kapitán Klíma hrál ve velké pohodě, z pozice stopera kromě bránění stíhal podporovat i útok a řídil celou hru svého týmu. V závěru zápasu si domácí vypracovali ještě několik standardních situací, ale hosté veškeré nebezpečí zažehnali i díky gólmanovi Sobolíkovi a své těsné vedení už nepustili.

 

SESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas jsme začali hodně dobře a hned od druhé minuty jsme vedli. Bohužel jsme vedení neudrželi a zápas prohráli. Musíme uznat, že hosté zvítězili zaslouženě, protože byli jak pohybově, tak i kombinačně lepší než my. Nevím, co se s námi děje. Poslední dva zápasy jako kdyby nám někdo zakázal hrát fotbal, a jen nesmyslně nakopáváme dlouhé balóny, které se okamžitě vrací zpět. Pojďme zase hrát normální fotbal, který je nám vlastní, jinak budeme bodovat minimálně. Se soupeři jako je Čtyrák nám jen nějaká bojovnost k bodům stačit nebude. V dalších zápasech musíme být víc aktivní.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Tři body z venku jsou pro nás velmi cenné. Jako vždy jsme potvrdili naší nepopulární tradici, kdy jsme dostali gól hned ve druhé minutě, ale řekl bych, že tato branka domácím spíše uškodila, než pomohla. My jsme si v prvním poločase vypracovali nějaké šance, ale herně to z naší strany nebylo ono. Co se týče druhého poločasu, tak myslím, že jsme odvedli velice solidní výkon a tak nějak by to asi mělo vypadat. Myslím, že jsme byli fyzicky i herně lepší a po zásluze jsme zvítězili.



Místo: Větřní. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - NEDVĚD Petr, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.