Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné si doma poradilo s Jindřichovým Hradcem


Branky


0

Fotbalisté Roudného v předchozích dvou zápasech svým soupeřům podlehli a v obou případech po smolných penaltách. Není divu, že si v uplynulém kole chtěli spravit na domácím hřišti chuť, což se jim nakonec také povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový první gól...

Fakt, že domácí chtějí v tomto zápase už konečně naplno bodovat, byl patrný od první minuty, kdy na svého soupeře doslova vlétli a hned v první minutě se zásluhou Jasanského dostali do vedení 1:0. Hosté byli takto rychlou brankou zaskočeni a ani nadále se jim nedařilo dostat pořádně do hry. Byli to domácí, kdo diktoval tempo a kontroloval hru. Navíc v 10. minutě už Jindřichohradečtí prohrávali o dva góly, když se na střeleckou listinu zápasu zapsal domácí Troup, 2:0 pro domácí. Hosté se pokoušeli zavelet k útoku, ale většina jejich akcí končila na kopačkách pozorných a velmi aktivních fotbalistů Roudného. Ti stihli ještě před poločasovou přestávkou přidat pojistku v podobě třetího gólu, o který se postaral Rottenborn, 3:0 pro domácí. V poslední desetiminutovce už žádná další branka ani na jedné straně hřiště k vidění nebyla a do šaten si tak domácí odnášeli pohodlné tříbrankové vedení.

Hosté zvládli pouze snížit...

Hráči Jindřichova Hradce se nejspíše z úvodu první pětačtyřicetiminutovky příliš nepoučili a hned v úvodu poločasu druhého znovu inkasovali. Ve 49. minutě zvyšoval již na rozdíl čtyř branek Píša, 4:0 pro domácí. V tuto chvíli už bylo s hosty opravdu zle a naděje na jakýkoliv bodový zisk se pomalu rozplývala. Jiskřičku naděje přeci jen vykřesal v 56. minutě hostující Daniel Cettl, který dokázal překonat domácího brankáře Korandu a snížit na 4:1. Domácí si i přes své vedení vypracovali ještě několik slibných gólových šancí, ale ani ty stoprocentní se jim už využít nepodařilo a skóre tak stále zůstávalo 4:1. Stejný stav nakonec svítil na ukazateli i po závěrečném hvizdu hlavního arbitra, jelikož ve zbývajících minutách zápasu už se neprosadil ani jeden z týmů a domácí tak mohli slavit zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Zápas jsme zvládli, řekli jsme si, že budeme aktivní od první minuty, a to se povedlo dokonale. Hned na začátku zápasu jsme dali na 1:0. Hru jsme kontrolovali a hosty nepouštěli do vážnějších akcí. Do poločasu jsme dali ještě dva góly. Hned po přestávce jsme přidali čtvrtý gól a bylo vlastně rozhodnuto. Ještě jsme mohli přidat další branky, ale bohužel ani 100% šance jsme nevyužili. Hosté korigovali z ojedinělé akce na 4:1. Jsem spokojený s výsledkem a z větší části i s předvedenou hrou. V závěru nám chyběla větší koncentrace a klid při šancích.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - D. Samek [-] (69. T. Novák [-] ) , D. Rottenborn [-] (46. M. Otepka [-] ) , J. Píša [-] (60. J. Matoušek [-] ) , M. Jasanský [-] (60. M. Bartizal [-] ) , J. Vogl [-] , J. Vopelka [-] , J. Rezek [-] , F. Vávra [-] , T. Troup [-] (60. S. Kubeš [-] ) , F. Řehák [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - K. Voldán [-] , F. Votava [-] , J. Beneš [-] , L. Králíček [-] (46. M. Bureš [-] ) , L. Stejskal [-] , D. Cettl [-] , J. Beneda [-] (26. J. Sláma [-] ) , T. Šmíd [-] (78. J. Chyška [-] ) , J. Kubinec [-] , P. Völfel [-]

ŽK: 80. M. Otepka - 9. T. Šmíd , 50. P. Völfel .
Hráči zápasu: F. Řehák .
Místo: Roudné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votava Pavel - ČMUCHA Karel, WEIDENTHALEROVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.